Ο Moby Dick επιστρέφει στο Christmas Theater!

moby dick the musical

Πρεμιέρα την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου

 

O Moby Dick επιστρέφει... λίγο αργότερα από την ορισμένη ημερομηνία του. H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Moby Dick - The Musical του Δημήτρη Παπαδημητρίου σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, παίρνει ολιγοήμερη αναβολή για την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, καθώς η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την Αττική, επηρέασε δυστυχώς και την προετοιμασία της παραγωγής.

Ένα από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας γίνεται μιούζικαλ, σε λιμπρέτο και μουσική σύνθεση από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με 3D graphics, ολογράμματα, ζωντανή ορχήστρα και χορογραφίες να καταλαμβάνουν τη μεγάλη σκηνή του Christmas Theater.

Ένα έργο για όλη την οικογένεια, αφού η πολυεπίπεδη ιστορία του το κάνει ταυτόχρονα μια παιδική περιπέτεια που κόβει την ανάσα και ένα βαθύ φιλοσοφικό κείμενο. Η ιστορία του γοητευτικού, «τρελού» καπετάνιου Αχαάβ που πείθει όλο του το πλήρωμα να τον ακολουθήσει στην εσωτερική του αποστολή: να νικήσει τα όρια του, τη Φύση, τη Μοίρα του, να φθάσει και να ξεπεράσει τον Θεό.

Η σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα ζωντανεύει το μιούζικαλ του Δημήτρη Παπαδημητρίου στην κεντρικότερη και μεγαλύτερη θεατρική σκηνή της πόλης με τα παραμυθένια σκηνικά του Μανώλη Παντελιδάκη, τις χορογραφίες της Αγγελικής Τρομπούκη, τα κοστούμια της Ηλένιας Δουλαδήρη που συνοδεύονται από τα εντυπωσιακά και καινοφανή στο ελληνικό θέατρο ολογράμματα και 3D animation του Ευάγγελου Κουλουκύθας σε συνεργασία με τον Hashem Alshaer και τον Στάθη Αθανασίου, που ξεπερνούν τα μέχρι τώρα γνωστά θεατρικά στερεότυπα.

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>

 

eep logo