Πολιτιστικό καλοκαίρι από την Περιφέρεια Αττικής

parko tritsis theatro

Και το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, εξαιρετικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και αρωγό τον Τομεάρχη Πολιτισμού - Περιφερειακό Σύμβουλο, αρμόδιο για τις θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα στο πλαίσιο των δημοτικών φεστιβάλ και εν γένει πολιτιστικών εκδηλώσεων των Δήμων της Αττικής, η Περιφέρεια προσφέρει ένα απάνθισμα δημιουργιών προκειμένου να συντροφεύει τους λάτρεις της μουσικής και του θεάτρου καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου ξεκίνησε με την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας», για μικρούς και μεγάλους, στις 23 Αυγούστου, στο θεατράκι του Άλσους Θεόγνιδος στα Μέγαρα.

Στις 23 Αυγούστου στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας, δόθηκε μία μοναδική συναυλία με το Σωκράτη Μάλαμα ενώ στις 28 Αυγούστου, στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Καλησπέρα Σας κ. Μπέμπα».

Η Νατάσα Μποφίλιου παίρνει τη σκυτάλη στις 29 Αυγούστου, στις 21:00, και δίνει μία συναυλία στο Ευριπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας και η Όλγα Βενέτη, στις 21:15, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στις Αχαρνές.

Οι συναυλίες του Αυγούστου συνεχίζονται με την Ποντιακή συναυλία στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίας Σουμελά στις Αχαρνές, στις 21:15, τη συναυλία - αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα με τις Λένα Αλκαίου και Ελένη Ρόδα, στις 21:00, στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Αιγάλεω και τη συναυλία «Οι θαλασσιές οι χάντρες» με την Τίνα Τράκου, στο θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», στις 21:00. Την ίδια ημέρα, στις 20:00, «Η κυρά της Ρω» με την Φωτεινή Μπαξεβάνη θα βρεθεί στην πλατεία της Χώρας των Κυθήρων.

Την προτελευταία ημέρα του Αυγούστου, στις 30 του μήνα, η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» δίνει μία συναυλία στο θέατρο Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, στις 21:00 και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο θέατρο «Δημήτρης Κιντής» στις 21:00, στην Ηλιούπολη. Τη θεατρική παράσταση «Ορέστης» θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στις 21:15 στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στις Αχαρνές και στις 20:30 την παιδική θεατρική παράσταση «Οι ιστορίες του παππού Αριστοφάνη» στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης του δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Με τρεις συναυλίες κλείνει ο Αύγουστος.
Στις 31 του μήνα, στις 21:00, «Μια Ελλάδα Φως» με την Κωνσταντίνα στο Νέο Πολιτιστικό Χώρο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, συναυλία με την τοπική ορχήστρα «Μεγαρόσημο» στον αύλειο χώρο του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Οινόης του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας και η Γλυκερία στο Άλσος της Νέας Σμύρνης.

 afisa politistika 27.8

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ