Ο Γιάννης Χαρούλης στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας

xaroulis nikaia 1

Μετά από δυο sold out συναυλίες

Μετά τις δυο sold out συναυλίες του στις 28 και 29 Ιουνίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, ο Γιάννης Χαρούλης θα μας περιμένει και την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο μεγαλύτερο ανοιχτό θέατρο της Αττικής. Το κοπέλι με το λαούτο μας προσκαλεί να γίνουμε συνοδοιπόροι του σ’αυτό το μουσικό ταξίδι με τα τραγούδια να γεμίζουν τις άδειες αγκαλιές μας.
Πριν από 18 χρόνια άφησε την Κρήτη και το χωριό του τα Έξω Λακώνια για να μετακομίσει στην Αθήνα. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει μεγάλωσε σ’ένα χωριό που τον βοήθησε να αναπτύξει τη φαντασία και τα όρια της ελευθερίας. Αυτή λοιπόν τη χαρά είναι έτοιμος ξανά να την μεταδώσει στο κοινό του γιατί «είναι ωραίο μετά από μια συναυλία ο κόσμος να φεύγει πέντε πόντους πιο ψηλός».

Σ’αυτό λοιπόν το Κρητικό πανηγύρι μαζί του είναι οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης /Λύρα, Βασίλης Μπαχαρίδης /Κρουστά, Θανάσης Τζίνγκοβιτς /Ηλεκτρκή Κιθάρα, Πάνος Τόλιος /Κρουστά, Ορέστης Μπενέκας /Πλήκτρα, Mark Nieuwenhuis /Τρομπέτα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.00 μ.μ.

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου:

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στον χώρο είναι υποχρεωτική.

  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.
  • Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.
  • Οι ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.
  • Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους

xaroulis nikaia 2

eep logo