Λέσχες Ανάγνωσης στο Δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη

vivliopoleio

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη λειτουργούν δυο Λέσχες Ανάγνωσης (πρωινή και απογευματινή) με στόχο τη δυνατότητα ουσιαστικής επικοινωνίας των δημοτών μέσω του βιβλίου αλλά και την ενίσχυση και διεύρυνση των ορίων αναγνωσιμότητας.

Οι λέσχες λειτουργούν για 5η συνεχή χρονιά στη Βιβλιοθήκη Νίκαιας. Στις μηνιαίες συναντήσεις οι αναγνώστες μέλη έχουν την ευκαιρία να διαβάζουν, να μελετούν και να συζητούν με αφορμή το βιβλίο, αποκτώντας εκτός από την ατομική και μια συλλογική αναγνωστική εμπειρία που σκοπό έχει να μορφώσει, να τέρψει, να ψυχαγωγήσει. Το να μοιραζόμαστε τη γνώση είναι ένας πνευματικός πλούτος ανεκτίμητος και μια δυναμική μορφή αντίστασης στην κρίση.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη των Λεσχών Ανάγνωσης μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/1JAO0aOtk4KTXpAapDLbqvZokrRqHnZkZ_QyOpqmgmhs/viewform Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 210-4922587, 210-4936680 (υπεύθυνη προγράμματος Ειρήνη Ρηνιώτη).

eep logo