Ο Χωμενίδης διαβάζει για το Δημοτικό

xomenidis

Απόσπασμα από το βιβλίο του «Ο βασιλιάς της»

Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης διαβάζει ένα απόσπασμα από το βιβλίο του «Ο βασιλιάς της» που συνεχίζεται με τα λογοτεχνικά ταξίδια Ελλήνων συγγραφέων ως podcasts μέσα από την ιστοσελίδα του www.dithepi.gr και παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από το Kανάλι 1- Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά στους 90.4. (Kυριακή 23 Μαΐου στις 6.00)

Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης διαβάζει ένα απόσπασμα από το βιβλίο του «Ο βασιλιάς της» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Η διαδικτυακή και ραδιοφωνική δράση του ΔΘΠ συνεχίζεται με τη συμμετοχή συγγραφέων διαφορετικού ύφους και γραφής.

Στόχος το ταξίδι με λέξεις και αισθήματα . Οι συγγραφείς που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία διαβάζουν οι ίδιοι τα κείμενα τους και επιλέγουν τις μουσικές που τα συνοδεύουν.

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές συναντήσεις – αφηγήσεις , έχουν διάρκεια περίπου 30 λεπτά έκαστη κι αποτελούν μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε συγγραφέα.

Οι λογοτεχνικές αφηγήσεις θα ολοκληρωθούν με τον Πειραιώτη δημοσιογράφο Νότη Ανανιάδη ο οποίος θα διαβάσει ένα απόσπασμα από ανέκδοτο μυθιστόρημά του στις 30/5.

Η διαδικτυακή και νέα ραδιοφωνική και δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αφηγήσεις» πραγματοποιείται σε συνεργασία με του εκδοτικούς οίκους και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4 κάθε Κυριακή έως 30 Μαΐου στις 6 το απόγευμα.

eep logo