Backstage Festival 2.0: Δωρεάν μουσικές ταινίες τον Απρίλιο και τον Μάιο!

backstagefestival2

Aπό το Avopolis Network

Το Backstage Festival επιστρέφει. Και πάλι, δωρεάν! Με αγαπημένους μουσικούς ήρωες ή stars (Kurt Cobain, Iggy Pop, Madonna, Johnny Cash, Nick Cave, Michael Hutchence) - και όχι μόνο.

Κάνει πρεμιέρα με το Once Were Brothers: Robbie Robertson and the Band που θα προβληθεί τη Δευτέρα 12/4, στο πλαίσιο του Backstage Film Festival.

Τα εγγεγραμμένα μέλη (εγγραφή δωρεάν εδώ, είσοδος εδώ) μπορούν από τώρα να απολαύσουν -on demand- την πρώτη ταινία! Εδώ.

Η δεύτερη έκδοση του Backstage Festival ξεκινάει στις 12 Απριλίου - και όχι μόνο με τους μουσικούς ήρωες. Αλλά και με αφιερώματα στη διαφορετικότητα, με pop culture icons, με ντοκιμαντέρ -όπως αυτό του Studio 54- που ζωντανεύουν μια ολόκληρη εποχή, με αφιερώματα που έχουν όλους τους πρωταγωνιστές των ειδών που πραγματεύονται (Something From Nothing: The Art Of Rap).

Το Avopolis Network (www.avopolis.gr) ετοίμασε τη 2η έκδοση του online κινηματογραφικού φεστιβάλ, η οποία θα αλλάξει τα βράδια του Απριλίου και Μαΐου του 2021. Η μουσική θα παίζει και πάλι δυνατά, κάθε βράδυ, με βραβευμένες μουσικές ταινίες, αυτή τη φορά και με πρεμιέρες, με συμμετοχή και των χρηστών στην πλατφόρμα και online θεματικά party. Και για τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουμε special προβολές, on demand προβολή για 24 ώρες και δώρα από όλο το φάσμα της pop κουλτούρας. Για όλους εμάς που δεν το βάζουμε κάτω και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θέλουμε να βιώσουμε κοινές μουσικές και κινηματογραφικές εμπειρίες.

Πώς θα δω τις ταινίες;
Συντονίζεστε κάθε βράδυ, μετά τις 21:00, στο www.avopolis.gr/backstage και κάνετε click στην τηλεοπτική συσκευή του interface ή στο σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε εκείνη την ημέρα, για προβολή πλήρους οθόνης. Συνδέετε με την τηλεόρασή σας, εάν το θέλετε.

Πώς θα ενημερώνομαι για τα online events, τα δώρα, τις προσκλήσεις και τις ταινίες;
Από το www.avopolis.gr και το www.avopolis.gr/backstage. Θα υπάρξουν και προσθήκες και ανακοινώσεις και ειδικά προνόμια για τα εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείτε να εγγραφείτε σε 1 λεπτό, δωρεάν, με το email σας.

Είναι οι ταινίες δωρεάν για όλους;
Όλες οι ταινίες είναι δωρεάν. Κάποιες ταινίες θα προβληθούν μόνο με προσκλήσεις που θα δοθούν στα εγγεγραμμένα μέλη.

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα και τις αναλυτικές πληροφορίες για το φεστιβάλ.

Δείτε τις ταινίες εδώ.

eep logo