Πλιάτσικας- Μηλιώκας στο Βεάκειο για την Αλληλεγγύη Πειραιά

veakeio theatro

Μεγάλη συναυλία ενίσχυσης του κοινωνικού έργου της Αλληλεγγύης Πειραιά διοργανώνεται μεγάλη
συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ. Μια αναδρομή με μοναδικό τρόπο σε τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Γιάννη Μηλιώκα από το 1989 έως το 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία. Μουσικές και λόγια
που χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή πολύ γνωστών αλλά και “κρυμμένων" κομματιών, από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική διαδρομή του Γιάννη, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ακουστικές και ηλεκτρικές ενότητες που θα χρωματίσουν την ιδιαίτερη αυτή βραδιά.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Γιάννη Μηλιώκα: Μοναξιά μου όλα, Ροζ, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Για το καλό μου, Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, Ποιμενικό ροκ και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις.

Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συναντά το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, σε έναν μουσικό συνδυασμό που ελπίζει να δώσει το ρεύμα που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές !!!

Τη βραδιά θα ανοίξει το μουσικό συγκρότημα «Χορδές» του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

Ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα σας 'ταξιδέψει'...

Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 12€ στην είσοδο.

Προπώληση στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
και στην Αλληλεγγύη Πειραιά (Ευριπίδου 49, ισόγειο) 10 π.μ. με 9 μ.μ. καθημερινά
Επίσης στο viva.gr

eep logo