Στέγη Ωνάση: Η Charlotte de Witte στην Αρχαία Μεσσήνη

Charlotte de Witte

Ένα dj set εκεί που δεν το περιμένεις!

Το Ίδρυμα Ωνάση προσκαλεί το μεγαλύτερο αστέρι της techno και house μουσικής σκηνής στις οθόνες μας. Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, ρυθμίστε τα ηχεία σας ή φορέστε ακουστικά, ανοίξτε τις οθόνες σας και μπείτε στο YouTube του Ιδρύματος Ωνάση ή στo Facebook της Στέγης για να χαθείτε σε ένα ξεσηκωτικό κύμα σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής από το Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Η Charlotte de Witte, η Dj φαινόμενο που «νίκησε» τον αήττητο Carl Cox, κατακτώντας την κορυφή στο top 100 των Dj της techno και house σκηνής του κόσμου για το 2020, σύμφωνα με το DJ Mag και το Beatport, δεν φοβάται τις προκλήσεις. Με την ασταμάτητη ενέργειά της, την ασυμβίβαστη και επιθετική της techno, το φανατικό κοινό της και τους περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, έχει αποθεωθεί από τους clubbers σε κάθε γωνιά του πλανήτη στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ και events του κόσμου, αλλά και σε underground σκηνές και parties.

Το Ίδρυμα Ωνάση, μέσα από την εμπειρία και τη συνεργασία με το ADD Festival, ανεβάζει ξανά την ένταση, αυτή τη φορά από το κέντρο του Σταδίου της Αρχαίας Μεσσήνης, όπου ο ήχος του σήμερα παίρνει φωτιά, σε ένα dj set εκεί που δεν τo περιμένεις. Είστε έτοιμοι για την πιο σύγχρονη μουσική εμπειρία από έναν χώρο με 24 αιώνες ιστορίας;

Στο Onassis Channel στο YouTube και στο Facebook της Στέγης.

eep logo