Ρέμος – Ασλανίδου στο Κατράκειο

remos aslanidou katrakeio

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου θα συναντηθούν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη. Η βραδιά προβλέπεται ιδιαίτερα δυνατή μια και οι δύο καλλιτέχνες θα συναντηθούν τελευταία φορά επί σκηνής.

O Αντώνης Ρέμος με την ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία, την μοναδική φωνή του και τα υπέροχα αγαπημένα τραγούδια του, είναι έτοιμος να ταξιδέψει το κοινό του στις πιο βαθιά λαϊκές στιγμές του αλλά και στις πιο δυνατές ροκ επιλογές του. Η Μελίνα Ασλανίδου, μία μοναδική μαγική φωνή, με δυναμική σκηνική παρουσία και ερμηνείες πάντα συγκινητικές, δίνει το δικό της στίγμα ερμηνεύοντας επιτυχίες της αλλά και τραγούδια αγαπημένα.

Η συναυλία στο Κατράκειο έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα μια που προσφέρει 2 ευρώ ανά εισιτήριο στον Οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού». Επίσης στο πλαίσιο της ευαισθησίας που έχει ήδη επιδείξει ο Αντώνης Ρέμος στην συναυλία αυτή θα υπάρχει μια μονάδα αφύπνισης για τους Δότες του Μυελού των Οστών από την κλινική Ρέα, καθώς και η δυνατότητα λήψης δειγμάτων για όποιον θέλει να γίνει Δωρητής του Μυελού των Οστών.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ
Π.Τσαλδάρη 10 ( Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, 4ος όροφος)
Ώρες : 08.00-15.00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 15 €

eep logo