Ο Γιάννης Πάριος στο Κατράκειο

parios katrakeio

Νέα συναυλία το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Mετά τη sold out συναυλία του Γιάννη Πάριου την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ορίστηκε νέα συναυλία το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο θέατρο στο πλαίσιο του φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.

Λάτρης του Πειραιά ο ίδιος, και της θάλασσας, δεν έτυχε μέχρι σήμερα να βρεθεί και να τραγουδήσει στο υπέροχο αυτό θέατρο για τους υπέροχους ανθρώπους του, αν και ξεκίνησε την καριέρα του με το σημαδιακό τραγούδι του Γ. Μητσάκη, ”Η Θάλασσα του Πειραιά”. Στη συνέχεια θα τραγουδούσε γι’ αυτήν όσο κανείς άλλος.

Μαζί του επί σκηνής η 10μελής ορχήστρα του και δύο νεότεροι τραγουδιστές, οι Κώστας Αναγνώστου και Ελένη Βατετσιώτη. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ανεξίτηλες μελωδίες σπουδαίων δημιουργών: Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, που συγκίνησαν και πέρασαν στα χείλη και τις καρδιές μας . Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα μας θυμίσει τραγούδια όπως: «Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου», « Έρχονται στιγμές», «Θα με θυμηθείς», «Κόκκινο Γαρύφαλλο», «Απορώ» και τόσα άλλα. Η συναυλία περιλαμβάνει και αφιέρωμα στα τραγούδια των Κυκλάδων, τα Νησιώτικα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχής του. Μια μεγάλη φωνή φωτίζει με την απόλυτη ερμηνεία τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού. Ο Γιάννης Πάριος, σε μια μεγάλη συναυλία, όπου υπόσχεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

Προπώληση εισιτηρίων
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗ
Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 10 (4ος όροφος , Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων)
Ώρες: 08.00-15.00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 15 €

eep logo