Nightstalker στο Gagarin 205

Nightstalker Gagarin 205

Live πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube - Χωρίς αντίτιμο ή χρονικό περιορισμό

Tο Ίδρυμα Ωνάση υποστηρίζει τους συναυλιακούς χώρους της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής στο πλαίσιο της νέας πρωτοβουλίας του, STAGES A/LIVE. Πρώτη στάση στο μοναδικό Gagarin 205 με ένα συγκρότημα που δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι Nightstalker έρχονται στο Onassis Channel στο YouTube την Κυριακή 10 Ιανoυαρίου, στις 9 το βράδυ.

Δείτε το live των Nightstalker στο Gagarin 205
Το STAGES A/LIVE είναι μια σειρά από συναυλίες χωρίς θεατές, ένα εναλλακτικό ψηφιακό world tour με αγαπημένες μπάντες και καλλιτέχνες, καθώς και όλα όσα έχουμε ζήσει μαζί τους σε ιστορικά live του παρελθόντος και σημεία αναφοράς τα Gagarin 205, ΑΝ Club και άλλες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Με αυτή την κίνηση το Ίδρυμα Ωνάση βρίσκεται δίπλα στους καλλιτέχνες, αλλά και σε όλους όσους αποτελούν μέρος της εγχώριας μουσικής σκηνής − τεχνικούς, φωτιστές και όλους τους επαγγελματίες χωρίς τους οποίους δεν θα έφτανε σε εμάς ποτέ η μουσική που μας έχει (δια)μορφώσει.

Οι Nightstalker εγκαινιάζουν το STAGES A/LIVE σε έναν χώρο που μας έχει χαρίσει αλησμόνητες στιγμές: το Gagarin 205.

«Η ωμή ροκ-εν-ρολ απλότητά τους, τα μαγευτικά ριφ και η ηλεκτρική καταχνιά» είναι τα στοιχεία που κράτησαν στο προσκήνιο αυτό το συγκρότημα για περισσότερα από 30 χρόνια. Οι Nightstalker, μια μπάντα που ξεπερνά τις κατηγοριοποιήσεις και τις ταμπέλες, υπόσχονται ένα εκρηκτικό ψηφιακό live, από αυτά που μας έχουν συνηθίσει στις ζωντανές σκηνές. Μετά από 8 δισκογραφικές κυκλοφορίες και 500 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, οι Nightstalker εξακολουθούν να στέκονται στην πρώτη γραμμή της μουσικής σκηνής της hard rock. Τον Ιανουάριο του 2020 παρουσίασαν στο Gagarin 205 τον νέο τους δίσκο. Ένα χρόνο αργότερα επιστρέφουν στον ίδιο χώρο για ένα εντελώς διαφορετικό live.

Δείτε το trailer

 


GAGARIN 205

Το Gagarin 205 αποτελεί σημείο αναφοράς στον συναυλιακό και, γενικότερα, τον καλλιτεχνικό χάρτη της Αθήνας. Πήρε το όνομά του από τον πρώτο άνθρωπο που ταξίδεψε στο διάστημα και μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη, το 1961, τον κοσμοναύτη Yuri Alekseyevich Gagarin. Άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τον Σεπτέμβριο του 2002 στην οδό Λιοσίων 205, στην καρδιά της πόλης, φιλοξενώντας σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής αλλά και του ελληνικού χώρου. Τα τελευταία 18 χρόνια πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 1.400 διαφορετικές εκδηλώσεις, που περιλάμβαναν συναυλίες από όλο το φάσμα της σύγχρονης ελληνικής και ξένης σκηνής, DJ sets, μουσικά και κινηματογραφικά φεστιβάλ, αφιερώματα σε σκηνοθέτες και προβολές ταινιών, και πάρτι δισκογραφικών εταιρειών.

Το Gagarin 205 πραγματοποίησε την τελευταία του συναυλία στις 8 Μαρτίου 2020. Σήμερα, λόγω των συνεχιζόμενων περιορισμών λόγω του Covid-19, είναι ακόμα κλειστό.

Η ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, κάθε ελληνικής πόλης, είναι πλέον εξαρτημένη από όλους εμάς. Για όλα όσα μας συνδέουν με τους συναυλιακούς χώρους, αλλά και για όλες τις στιγμές που αυτοί μας χάρισαν. Κοιτώντας μαζί το μέλλον, νοσταλγούμε το κοινό μας μουσικό παρελθόν.

eep logo