Ο Χριστουγεννιάτικος κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει στις οθόνες μας!

kpisn delivorias

Με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά

Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με λάμψη και μουσική!

Με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά, το ΚΠΙΣΝ φοράει τα καλά του και σας υποδέχεται σε μια γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Τα γιορτινά φώτα ανάβουν υπό τους ήχους της μουσικής και χαρίζουν τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού, τα πανύψηλα έλατα της Αγοράς στέκονται στολισμένα, οι νέες φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος δημιουργούν ένα οπτικό υπερθέαμα και τα Σιντριβάνια προσφέρουν ένα show που υπόσχεται να σας μαγέψει.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, με το ηλεκτρικό κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), τη φωνή της Νεφέλης Φασουλή, σπέσιαλ εμφανίσεις ταλαντούχων κωμικών (Θανάσης Αλευράς, Βύρων Θεοδωρόπουλος) και τον Vassilikos, ως εκλεκτό καλεσμένο του, φέρνει στις οθόνες σας, υπό την σκηνοθετική ματιά του Άγγελου Τριανταφύλλου, μία live διαδικτυακή γιορτή με μικρές γεύσεις βαριετέ όπως στην «Ταράτσα», δίνοντας το έναυσμα για να ανάψουν τα γιορτινά φώτα.

Η μοναδική γιορτή θα μεταδοθεί μέσω live streaming την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση live εδώ, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube @SNFCC.

eep logo