"Μαζί σου κι ας πεθάνω" στο Cine Βοτσαλάκια!

little death

Η μυστική ζωή του Σίντνεϊ αφορά πολλούς τομείς της ανθρώπινης συμπεριφοράς, όμως ο πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης Τζος Λόουσον επικεντρώνεται στο σεξ. Για την ακρίβεια, στα μικρά σεξουαλικά μυστικά που νοστιμίζουν και ταλαιπωρούν την καθημερινότητα πέντε ζευγαριών, οι δρόμοι των οποίων θα διασταυρωθούν στιγμιαία, αν και μερικές φορές απόλυτα μοιραία.

Μια κωμωδία για το σεξ, τον έρωτα, τις σχέσεις και τα ταμπού, ο Μικρός θάνατος είναι μια ταινία ξεκαρδιστική, ειλικρινής και τελικά συγκινητική, για την κρυφή σεξουαλική ζωή πέντε καθημερινών ζευγαριών.

Η Μέιβ έχει μια επικίνδυνη σεξουαλική φαντασίωση που ο Πωλ πασχίζει να εκπληρώσει, η Ίβι και ο Νταν ανενεώνουν τη σχέση τους με παιχνίδια ρόλων, η Ροουίνα ανακαλύπτει πως αντλεί ευχαρίστηση από τον πόνο του συζύγου της Ρίτσαρντ, ο Φιλ ζει έναν πρωτόγνωρο έρωτα με τη σύζυγό του Μωρίν στις πιο ήσυχες στιγμές της, ενώ η Μόνικα κι ο Σαμ μπλέκονται σ’ ένα πονηρό και χαοτικό τηλεφώνημα. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τζος Λώσον επιλέγει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της Αυστραλίας για να εξερευνήσει τις παράξενες, σπαρταριστές και καμιά φορά καταστροφικές καταστάσεις όπου μπορεί να μας οδηγήσει η επιθυμία μας, στο κυνήγι αυτής της φευγαλέας στιγμής σεξουαλικής έκστασης· της στιγμής που οι Γάλλοι αποκαλούν «la petite mort» – ο μικρός θάνατος.

Από Πέμπτη 9 Ιουλίου έως και Τετάρτη 15 Ιουλίου

Καθημερινά :
1η προβολή στις 21:00
2η προβολή στις 23:00
Τηλ. 210 4227427
Τιμή εισιτηρίου : 7,00 € και μειωμένο 5,00 €

Pin It

eep logo