«Τα Παιδιά Πάνε Σινεμά eco»

ta paidia pane cinema eco

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Κατράκειο θέατρο θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΙΝΕΜΑ eco» από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.
Πρόκειται για ένα θεσμό που έχει προσελκύσει σε όλη τη διάρκειά του περισσότερες από 100.000 οικογένειες. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες, παραστάσεις κουκλοθέατρου, καραγκιόζη, να πάρουν μέρος σε θεατρικά δρώμενα , να παίξουν με φουσκωτά και να μάθουν την αξία της δημιουργίας μέσα από το παιχνίδι.  Φέτος το θέμα του φεστιβάλ είναιη Οικολογία.

Τις προηγούμενες χρονιές αντί εισιτηρίου οι επισκέπτες του φεστιβάλ έφερναν τρόφιμα και ρούχα για την ενίσχυση των αδύναμων οικογενειών που έχει καταγράψει η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Φέτος το ανταλλακτικό εισιτήριο είναι ανακυκλώσιμα προϊόντα.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
« Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε για 3η χρονιά αυτή τη γιορτή για τα παιδιά. Στο Κατράκειο θέατρο θα στηθεί η μεγαλύτερη κινηματογραφική οθόνη στην οποία θα προβληθούν παιδικές ταινίες και παράλληλα ο χώρος θα μετατραπεί σε έναν τεράστιο παιδότοπο με ελεύθερη είσοδο για όλους. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική ανάγκη να ακονίσουμε τη φαντασία των παιδιών και να πολλαπλασιάσουμε τα χαμόγελα μέσα από το παιχνίδι και την τέχνη».

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης 18.00

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα.

eep logo