Συναυλία στην Σπάρτη από το Apollon Guitar Ensemble

apollon guitar ensemble

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Mystras Grand Palace Resort

Συναυλία στην Σπάρτη δίνει το Σαββάτο 12 Οκτωβρίου 2019 το Apollon Guitar Ensemble, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Mystras Grand Palace Resort στο πλαίσιο του 20ου παγκόσμιου ογκολογικού συνεδρίου.

To Apollon Guitar Ensemble - Κιθαριστικό Σύνολο Απόλλων, είναι ένα από τα τρία κύρια σύνολα του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.
Έχει βραβευθεί σε σημαντικές κιθαριστικές διοργανώσεις, όπως στο Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, στο Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου - Μαγνησίας, στην Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού κ.α
Έχει προσκληθεί και έχει συμμετάσχει στα Φεστιβάλ Κιθάρας, Μπλόκου Κοκκινιάς, Πειραιά, Αττικής, Πελοποννήσου, Αμφίκαιας, Βόλου - Μαγνησίας, Καρδίτσας, Ιονίων Νήσων καθώς και στην Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού.
Έχει εμφανισθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο Κινηματοθέατρο Παλλάς στην Λευκωσία της Κύπρου, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, στην Ελληνική Τηλεόραση, ενώ όλα τα μέλη του έχουν συμπράξει με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα στις συναυλίες της, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Ηρώδειο.
Βασικά μέλη του είναι οι Γιώργος Γκόλγκαρης, Στέλιος Γκόλγκαρης, Ηλίας Διαμαντάκης και Αντώνης Μυτακίδης, που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του συνόλου.

Pin It