"Ο Νόμος της Σιωπής" στα Βοτσαλάκια

son of a gun

Son of a Gun.

Μια ταινία περιπέτειας του Τζούλιους Έιβερι , με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Μπρέντον Θουάιτς και Αλίσια Βίκαντερ. Η ταινία θα προβληθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου, την Παρασκευή 29 Μαΐου και την Κυριακή 31 Μαΐου στην δεύτερη προβολή.

Αυτή η ιδιαιτερότητα οφείλεται στο γεγονός ότι το Cine Βοτσαλάκια συμμετέχει στις "Ημέρες Θάλασσας του Πειραιά" με αποτέλεσμα τις μέρες αυτές (Πέμπτη 28 Μαΐου έως και 31 Μαΐου), αντί για την πρώτη προβολή της ταινίας "Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ", θα προβάλλονται ταινίες συνυφασμένες με τον Πειραιά.

Λίγα λόγια για την ταινία
Ο 19χρονος Τζέι Αρ καταλήγει στη φυλακή για ένα μικρό παράπτωμα- είναι τρομερά νευρικός κι ευάλωτος. Ο Μπρένταν - ο πιο επικίνδυνος ίσως άντρας στην Αυστραλία-, θα τον πάρει υπό την προστασία του, και θα τον αναγκάσει να τον βοηθήσει να σχεδιάσουν την απόδραση τους. Ο Τζέι Αρ τυφλωμένος από την υπόσχεση για αμύθητο χρυσό που του δίνουν, τους βοηθά, αλλά σύντομα θα ανακαλύψει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Καθώς οι εντάσεις ανεβαίνουν, ο νεαρός άντρας αρχίζει να αναρωτιέται αν μπορεί να εμπιστευτεί τον προστάτη του.

Διάρκεια: 108’

Από Πέμπτη 28 Μαΐου ως Τετάρτη 3 Ιουνίου

Ώρες Προβολών
1η στις 20:50
2η στις 23:05

eep logo