4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

NIKEA ENSEMBLE 1

Στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης, στις 25 και 26 Ιανουαρίου

Στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη 25 και 26 Ιανουαρίου 2019, θα διεξαχθεί φέτος το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, που διοργανώνεται από τον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο Σολίστ και Καθηγητής Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, Ηλίας Διαμαντάκης.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη το διεθνώς καταξιωμένο Nikea Guitar Ensemble με Σολίστ τους Στέλιο Γκόλγκαρη Καλλιτεχνικό Διευθυντή Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Ρέντη, Βασίλη Μαστοράκη Διευθυντή Μουσικού Εργαστηρίου Αγ. Ι. Ρέντη, Αντώνη Μυτακίδη Ενορχηστρωτή Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας και Γιώργο Γκόλγκαρη Καλλιτεχνικό Διευθυντή Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων.

Στην διοργάνωση θα συμπράξουν επίσης οι νεαρές πολυβραβευμένες σολίστ κιθάρας Κατερίνα Καρυώτη Καθηγήτρια Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Ρέντη και Κυριακή Μάινα καθώς η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου, υπό την διδασκαλία του Καθηγητή Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου.

Ξεχωριστή τιμή για το Φεστιβάλ αποτελεί η συμμετοχή του Φλαμενκίστα Σπύρου Καρβέλα με την Δανάη Τατάλια και τον Αλέξανδρο Καραβέλη στο τραγούδι.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα είναι με Ελεύθερη Είσοδο.

 

eep logo