Χριστουγεννιάτικη συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας

afisa christmas concert

Του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Χριστουγεννιάτικη συναυλία θα δώσει η Συμφωνική Ορχήστρα και τα Χορωδιακά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 8.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Αγ.Ι. Ρέντη «Ιάκωβος Καμπανέλλης» (Μπιχάκη 8).

Η Συμφωνική Ορχήστρα παρουσιάζεται υπό την διεύθυνση και διδασκαλία του διεθνώς φήμης βιολιστή και καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Ρέντη Αλέξανδρου Χαλάψη και με την σύμπραξη κορυφαίων σολίστ του τραγουδιού, όπως της σοπράνο Βανέσσας Καλκάνη, που έχει και την διεύθυνση - διδασκαλία των Χορωδιακών Συνόλων του Δημοτικού Ωδείου, αλλά και των Δημήτρη Λογαρά και Γιάννη Φίλια.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει κορυφαία έργα της κλασικής μουσικής όπως η Συμφωνία σε Ρε Μείζονα, RV-116 του A. Vivaldi, το περίφημο Ave Maria των V. Vavilov/G. Caccini,το Intermezzo από την Όπερα “Cavalleria Rusticana” του P. Mascagni, η Συμφωνία των Παιχνιδιών του F. Haydn, η “Άγια Νύχτα” του F. X. Gruber και σε πρώτη εκτέλεση το έργο “Μαγικό Βουνό”, του Έλληνα Συνθέτη Θύμιου Παπαδόπουλου.

Η Καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Στέλιου Γκόλγκαρη και τη Διεύθυνση των Μουσικών Εργαστηρίων έχει ο Βασίλης Μαστοράκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ορχήστρα ιδρύθηκε το 2011 και μέχρι σήμερα έχει δώσει πάνω από 30 συναυλίες, συνεργαζόμενη με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Λάκης Χαλκιάς, ο Κώστας Γανωσέλης, το κιθαριστικό ντουέτο της Sony Classsical - BMG, Stelios & Vassilis Guitar Duo κ.α.

Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης»
Μπιχάκη 8, Αγ.Ι. Ρέντης
Ώρα έναρξης: 20.30
Η είσοδος είναι ελεύθερη