Ramona: The untold story

Ramona The Untold Story Piree

Η Nefelopetra διηγείται την «ανείπωτη» ιστορία κάθε Σάββατο στο PIRÉE

Στα σοκάκια του Πειραιά ξετυλίγεται η ιστορία της Ραμόνα, της πιο σαγηνευτικής γυναίκας που λάβωσε τις καρδιές δεκάδων αντρών, έγινε η αιτία να σκοτωθεί ένας νέος και στο τέλος αυτοκτόνησε. Ένα αμαρτωλό παραμύθι, με πάθος, μίσος και έρωτα.
Στο ενδιάμεσο δύο κόσμων, μια άχρονη ιστορία θα σας μεταφέρει στην αμαρτωλή συνοικία του Πειραιά και θα σας ψιθυρίσει όσα δεν λέγονται.

Η ιστορία της Ραμόνα όπως δεν ειπώθηκε ποτέ, ξαναζεί στο Piree σε μια 30λεπτο performance που θα σας κόψει την ανάσα, από την ομάδα της Nefelopetra. Μια σοπράνο, μια ακροβάτρια, μια βιολίστρια-χορεύτρια, ένας τσελίστας, μια compere, μια ακροβάτρια ελευθέρων ηθών και ένας κιθαρίστας θα ξαναζωντανέψουν μέσα από την τέχνη τους εικόνες και συμβάντα μιας άλλης εποχής!

Ένα «ταξίδι» στο μαγικό κόσμο του τσίρκο, με οδηγούς καλλιτέχνες που μεταλλάσσονται σε αιθέριες, αεικίνητες υπάρξεις, που πετούν στον αέρα αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας κάνοντας χορευτικές πτώσεις από ύψος 6 μέτρων, συνδυάζοντας τις καλαίσθητες δημιουργικές τους εκφράσεις με τη δύναμη, την ταχύτητα, την επιδεξιότητα και την τόλμη, δομώντας ένα εξαιρετικό μείγμα μεγάλων αθλητικών και καλλιτεχνικών επιτευγμάτων.

Ανοίξτε διάπλατα τις αισθήσεις σας και ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία ακροβασίας, συγκίνησης, πάθους και έρωτα, κάθε Σάββατο μετά τις 22.00 στο Pirée.

 

Μουσική | Στίχοι • Πέτρος Πολίτης
Χορογραφίες • Νεφέλη Μαρκάκη

Η ομάδα
Νεφέλη Μαρκάκη
Πέτρος Πολίτης
Βιβή Συκιώτη
Δάφνη Μαρκάκη
Αγγελική Ρέρρα
Νηρέας Μαρκάκης

Kοστούμια • Μαρία Παπαδάκη

Κρατήσεις στο 2104082700 & στο 6987247495

H Νefelopetra ιδρύθηκε το 2009 από τον Πέτρο Πολίτη και τη Νεφέλη Μαρκάκη.
Έχει παίξει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο Half Note, στο Cabaret Voltair, στο El Convento del Arte, και έχει ταξιδέψει στο Regency Casino Thessalonikis για δυο συνεχείς χρονιές, στην Ελάτεια, στα Κύθηρα και στην Πάρο.

Εμφανίστηκε επίσης στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο κεντρικό stage του Συντάγματος υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, στο φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, στη Σύρο στο θέατρο Απόλλων και στο Mέγαρο Mουσικής Αθηνών.

Η ομάδα συνδυάζει τη μουσική, τον χορό και τα εικαστικά χρησιμοποιώντας πάντα τις τέχνες αυτές για να διηγηθεί μια ιστορία. Οι δημιουργίες της είναι πάντα πρωτότυπες - μουσική σύνθεση, χορογραφία και video arts.


PIRÉE
Kastoros 78, Piraeus - Greece
Opening hours: Tuesday - Friday 17:00 - 02:00, Saturday - Sunday 11:00 - 02:00