Πάρτι από την KLIK RECORDS σε Piree και Σημείον Piree

piree ext

Μια μοναδική βραδιά στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας

• ACID ARAB • GLASS COFFEE • CLEOPATRA • FYNTANIDOU • N. MORFESIS • DJ SNATCH • THEO TAG

Το Σάββατο, 2 Ιουνίου, η KLIK RECORDS γιορτάζει μιαμιση δεκαετία γεμάτη μουσική.
Αυτή την επέτειο σταθμό στην πορεία της έχει την τιμή να τη γιορτάσει με ένα μεγάλο party το οποίο θα σηματοδοτήσει την έναρξη για τις Ημέρες Θάλασσας 2018 του Δήμου Πειραιά.
Το party θεσμός, για πρώτη φορά στον Πειραιά, θέτει τις βάσεις ώστε να γίνει το απόλυτο ετήσιο festival του Δήμου. Οι Ημέρες Θάλασσας 2018 φέτος όχι απλά μετράνε 4 χρόνια ζωής, αλλά γίνονται παράλληλα με τα Ποσειδώνια 2018, τη διοργάνωση σταθμό της ελληνική ναυτιλίας. Οι Ημέρες Θάλασσας 2018 είναι το σημείο εκκίνησης μιας τεράστιας προσπάθειας του Δήμου, για την ανάπλαση της περιοχής του Παπαστράτου και του Αγίου Διονυσίου και η Klik records βάζει τη μουσική της σφραγίδα στο έργο.
Ακολουθώντας μια σειρά εμβληματικών spot της πόλης, το Piree και ο νέος του χώρος, ΣΗΜΕΙΟΝ, υποδέχονται φέτος καταξιωμένους καλλιτέχνες από το roster της Klik records, διάσημες μετακλήσεις από το διεθνές μουσικό στερέωμα και αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, σε μια μοναδική βραδιά.

Το Pirée, είναι ένας ζωντανός οργανισμός τέχνης & design, πολιτισμού & ψυχαγωγίας, που εισάγει κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης στην καθημερινότητα μας. Ενώνοντας τις τέχνες με την ψυχαγωγία και την αναψυχή, σε μια free thinking zone, αποτελεί ένα “κοινό τόπο” ανοιχτής, δημιουργικής αναζήτησης, στην συνοικία του Αγίου Διονυσίου, στα παλιά λαμαρινάδικα του Πειραιά. Συνδυάζοντας αρμονικά την τέχνη με την ψυχαγωγία και το lifestyle, λειτουργεί καθημερινά και ως ατμοσφαιρικό café bar.

Το Pirée υποστηρίζει δημιουργικά δρώμενα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φιλοξενώντας σε ένα διαρκώς εναλλασσόμενο πρόγραμμα art & design exhibitions, live events & fashion performances, με στόχο την παραγωγή και προαγωγή πολιτισμικού περιεχομένου.
Μια κυψέλη δημιουργικότητας & αναψυχής, που εντάσσει την τέχνη, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία στην καθημερινότητα μας.

Η Klik Records γιορτάζει φέτος τα 15 χρόνια της και έχει χαρακτηριστεί η καλύτερη Ελληνική δισκογραφική εταιρία ηλεκτρονικής μουσικής και μια από τις πιο γνωστές εταιρίες του είδους στον κόσμο με συνέπεια και ποιότητα στον ήχο της.
Οι κυκλοφορίες της καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου από chill out και lounge κομμάτια μέχρι αρκετά πιο χορευτικούς ήχους που μπορούν να σταθούν επάξια σε κάθε club του πλανήτη. Μουσική της Klik Records έχει ακουστεί από τα ραδιόφωνα όλου του κόσμου, έχει «παίξει» στα μεγαλύτερα club του πλανήτη, έχει χρησιμοποιηθεί σε διαφημιστικά, σειρές, ταινίες με εκατομμύρια θεατές και υπάρχει σε όλα τα ενημερωμένα δισκοπωλεία του κόσμου.
Η Klik Records έχει επιμεληθεί τον ήχο και έχει κυκλοφορήσει συλλογές για μεγάλες εταιρίες όπως το Hilton με τις συλλογές “Press R For Galaxy Bar” 1 και 2 καθώς και το “City Sounds Le Bar” για το Hilton Brussels, την εταιρία Domotel με τις συλλογές “Domotel Hospitality Matters” 1 και 2, τον οργανισμό τουρισμού Ρόδου για το “Rhodes Terme di Calitea” το πιο ιστορικό και διάσημο beach club της Ιταλίας Singita με τις συλλογές “Here Comes The Sunset Vol.4” και “Singita Miracle Beach 10th Anniversary” σε επιμέλεια του διασημότερου lounge dj Jose Padilla, τη ΔΕΛΤΑ, την Cosmote, την Diageo Hellas και πολλές άλλες. Στο χώρο των μουσικών εκδηλώσεων, οι διοργανώσεις της Klik Records μονοπωλούν το ενδιαφέρον των fan της ηλεκτρονικής μουσικής με τις ευρηματικές τοποθεσίες, την εκπληκτική μουσική και τις άρτιες υπηρεσίες προς το κοινό με αποτέλεσμα να γίνονται πόλος έλξης χιλιάδων ατόμων.

Ξεκινώντας από το Παρίσι, οι ACID ARAB έχουν καταφέρει να μαγέψουν, κυριολεκτικά, κοινό και διοργανωτές στα μεγαλύτερα Ευρωπαικά φεστιβάλ και club τα τελευταία 2 χρόνια. Λειτουργώντας μεθοδικά, ρίχνοντας «δολώματα» στις στιγμές που πρέπει, μπόρεσαν να πιάσουν από νωρίς την τάση της Δύσης που διψάει για ήχους της Ανατολής και δημιούργησαν τη δική τους, μοναδική, ταυτότητα που δεν μπορείς να μπερδέψεις.

Οι Guido Minisky και Herver Carbalho δημιούργησαν τους ACID ARAB κάποια στιγμή μέσα στο 2012. Η φόρμουλά τους, απλή σαν σύλληψη, πολύπλοκη και απαιτητική στη δημιουργία της, γεννήθηκε φέρνοντας δύο κόσμους σε επαφή. Αυτό του Δυτικού deep και electro acid ήχου και του μουσικού πλούτου της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής. Ένα μίγμα γεννημένο σε μια πολυπολιτισμική πρωτεύουσα σαν το Παρίσι, με στόχο να δώσει στην Αραβική κουλτούρα το χώρο που της αξίζει μέσα στη Δυτική ηλεκτρονική μουσική κοινότητα. Και φυσικά το πείραμα πέτυχε.
Πέραν των διάσημων remix τους πάνω σε εξαιρετικά δείγματα αραβόφωνων μουσικών κομματιών, έφτασε σύντομα η ώρα που θα έπρεπε να γίνει το επόμενο βήμα. Αυτό δεν ήταν άλλο από την παραγωγή των δικών τους συνθέσεων, διαδικασία για την οποία το σχήμα μεγάλωσε, με την είσοδο των Pierrot Casanova και Nicolas Borne, ενώ για τις ανάγκες των live εμφανίσεων, ο εκπληκτικός Αλγερινός πληκτράς Kenzi Bourras «ντύνεται» με τα χρώματα των ACID ARAB.
Το αποτέλεσμα αυτού του παντρέματος, γίνεται εύκολα αντιληπτό και ακούει σε ονόματα όπως "Stil" και "Gul l’Abi", αλλά και μια ματιά στο πρόγραμμα των ασταμάτητων εμφανίσεών τους σε μουσικά φεστιβάλ όπως το Sonar, το Fusion και το Melt, ταξιδεύοντας από τον παγωμένο Ευρωπαϊκό Βορρά, μέχρι την ταραγμένη Μέση Ανατολή, παρουσιάζοντας τα μοναδικά τους set σε Ιερουσαλήμ και Ραμάλλα.
Η χορευτική ηλεκτρονική μουσική, απέκτησε ένα μαγικό χαλί. Αυτό σημαίνει ACID ARAB

eep logo