«H Αυλή των θαυμάτων»

avli ton tahvmaton

Aπό το Σχολείο των Φυλακών Κορυδαλλού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

 

Την Αυλή των θαυμάτων του Ιάκωβου Καμπανέλη σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη θα παρουσιάσει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Κορυδαλλού την Τετάρτη 6 Ιουνίου.

Να σημειωθεί ότι η Αυλή των θαυμάτων του Ιάκωβου Καμπανέλη σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο της πρώτης χρονιάς υλοποίησης του 3ετους ευρωπαϊκού προγράμματος Δημιουργία και καθιέρωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά του Φεστιβάλ «Η δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Θέατρο» (2018-2020)

Η εμβληματική ηθογραφία του Ιάκωβου Καμπανέλλη, η Αυλή των θαυμάτων του Ιάκωβου Καμπανέλη παρουσιάζεται 60 χρόνια μετά, με πρωταγωνιστή «τον Έλληνα του τόπου του και του καιρού του» . Είναι η φράση που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο συγγραφέας στο σημείωμα της πρώτης θρυλικής παράστασης του έργου στο Θέατρο Τέχνης.

Ταυτότητα παράστασης:
Σκηνικά-Κοστούμια: Λίλη Πεζανού
Φωτισμοί: Άννα Σμπώκου
Μουσική: Νίκος Βασιλείου.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Γιαννακόπουλος Σταύρος, Καβουκίδου Μαρία, Καλαϊτζής Στέλιος, Κυπριανού Άρης, Μοσχολιδάκης Περικλής, Οικονομοπούλου Νατάσα, Παπαδοκωνσταντάκης Μάρκος, Σκαρλάτου Τζένη, Τσόγκα Κοραλία, Φώτα Βικτώρια

eep logo