Πολιτιστικός Σεπτέμβρης Δήμου Κορυδαλλού

politistikos septemvris 2017

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος»

Με την παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια και τους Αιμίλιο Χειλάκη, Αθηνά Μαξίμου και Λένα Παπαληγούρα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, συνεχίζεται το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Κορυδαλλού, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος». Οι εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν έως την 1η Οκτωβρίου 2017, περιλαμβάνουν τις πιο ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού, συναυλίες, παραγωγές των καλλιτεχνικών ομάδων του Δήμου και ένα διήμερο αφιέρωμα στο παιδικό σινεμά.

Ξεχωριστή στιγμή των φετινών εκδηλώσεων αποτελεί η συναυλία με την Ελένη Βιτάλη και τον Νίκο Ζιώγαλα στις 27 Σεπτεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στον παραχωρημένο χώρο των Γυναικείων Φυλακών, μετά το ιστορικό γκρέμισμα των πτερύγων και της μάντρας, που είναι πλέον πραγματικότητα.

Προπώληση εισιτηρίων από τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης 4, ισόγειο, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 έως 14.00. Πληροφορίες 2014963914-2104970475.

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2017 Κορυδαλλού

Attachments:
Download this file (Πολιτιστικός_Σεπτέμβρης_2017.doc)Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017 Κορυδαλλού[Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017 Κορυδαλλού]61 kB
cotommatae