‘Μικρό νησάκι η καρδιά’

fragkoulis marios

Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδά στο Βεάκειο

 

Ο Μάριος Φραγκούλης κατεβαίνει στον Πειραιά και στο Βεάκειο Θέατρο – μετά από δυο sold out συναυλίες - για να μας ταξιδέψει με την εξαιρετική φωνή του στο όνειρο, τη μουσική και τα τραγούδια, Δευτέρα 24 Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ.

Καλλιτέχνης με μεγάλη εμβέλεια και διεθνή πορεία, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί που άγγιξαν τις καρδιές μας.
Συνοδοιπόροι του, σ’ αυτή τη βραδιά, ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, δύο τραγουδιστές της νέας γενιάς που θα παρουσιάσουν τραγούδια αγαπημένα από τη δισκογραφία τους.

Ο Μάριος Φραγκούλης, θα ερμηνεύσει σε αυτή την μοναδική συναυλία στο Βεάκειο θέατρο, δημιουργίες των Piovani, Jose-Maria Cano, Lucio Dalla, Χατζιδάκι, Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Ιωαννίδη, Ξαρχάκου και Γκάτσου.
Θα ακουστούν επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραΐνδρου, Δήμητρας Γαλάνη και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, τόσο από το ελληνικό όσο και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο του, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς, και θα θυμηθούμε τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.

Ο Μάριος Φραγκούλης , ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, υπόσχονται μια νύχτα γεμάτη αγαπημένα τραγούδια που θα μας παρασύρουν να τα τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

ΙNFO:

MΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ‘ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΑΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ’

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΑΚΕΙΟ 9.00 μμ

Τιμή εισιτηρίου: 13€ προπώληση & 15€ ταμείο
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr , τηλεφωνικό κέντρο 11876 και στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

eep logo