Portnet – Ειδήσεις Πειραιά
Πειραιας

Πέραμα: Με ευαισθησία για τα αδέσποτα της πόλης το Πασχαλινό μπαζάρ του Δημαρχείου

Πασχαλινό μπαζάρ για τα αδέσποτα του Περάματος διεξάγεται από το πρωί του Σαββάτου 28/3 στο Δημαρχείο της πόλης, με τους κατοίκους να συμμετέχουν με ενθουσιασμό και συγκίνηση για τα αγαπημένα τετράποδα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο, ειδικά δε για εκείνα που είναι μεγάλης ηλικίας. Το μπαζάρ διοργανώνει ο Ζωοφιλικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περάματος σε συνεργασία με το Τμήμα Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Περάματος και θα διαρκέσει σήμερα Σάββατο έως τις 8μμ, και αύριο Κυριακή 29 Μαρτίου από τις 10 πμ το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Πασχαλινά είδη, λαμπάδες, διακοσμημένα αυγά, αξεσουάρ για τα ζώα συντροφιάς, βιβλία και μπιζού, όπως και είδη σπιτιού διατίθενται στο ισόγειο του Δημαρχείου Περάματος, το οποίο ο φιλόζωος Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος παραχώρησε με έγνοια για τα αδέσποτα. Κάτοικοι του Περάματος κάθε ηλικίας, μικρά παιδιά και οικογένειες με το κατοικίδιο τους δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους αγοράζοντας μικρά δωράκια, συνδράμοντας στο άοκνο έργο των εθελοντών του Συλλόγου στο καταφύγιο.

«Αξίζει η στήριξη όλων μας στον αγώνα που δίνει εδώ και δεκαετίες ο ο Ζωοφιλικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περάματος, ώστε τα αδέσποτα της πόλης μας να σιτίζονται, να καθαρίζονται και να ελέγχονται υγειονομικά στα καταφύγιο που ο σύλλογος έχει φτιάξει. Μπορεί η δημοτική αρχή για πρώτη φορά να έκανε  διαγωνισμό του Δήμου για εμβόλια, στειρώσεις, τσιπάκια, φάρμακα, μπορεί επίσης για  πρώτη φορά να κάναμε μεγάλο διαγωνισμό για τροφές, αλλά τα χρήματα ποτέ δεν επαρκούν. Ας δείξουμε όλοι την ευαισθησία και την αγάπη μας για τα αδέσποτα του Περάματος, για την υγεία και ευζωία την δική τους, και για την αξιοπρέπεια που αξίζει στην πόλη μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος, καλώντας τους κατοίκους στο πασχαλινό μπαζάρ.