Αποκρούσεις…

vourakis kelesidis

Ο «αγριόγατος» Τάκης Κελεσίδης της θρυλικής ομάδας του Ολυμπιακού του Γουλανδρή και της Εθνικής, θα μπορούσε να διδάσκει την τέχνη των αποκρούσεων στις επιθέσεις – και μάλιστα ανοίκειες – που δέχεται κατά καιρούς ο Ιωσήφ Βουράκης.
Τελευταία ένα ανώνυμο blog, που δεν είχε προφανώς τίποτα καλύτερο να κάνει, έκατσε και χρονομέτρησε (!) το διάστημα που παρευρέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Βέβαια για άλλους δημοτικούς συμβούλους που συστηματικά απουσιάζουν εν έχει μπει σε τέτοιο κόπο το εν λόγω λαθρόβιο blog. Αλλά, όπως το ίδιο σημειώνει και «καρφώνεται», ο Ιωσήφ Βουράκης είναι επικεφαλής δημοτικής παράταξης. Και αυτό ακριβώς είναι που δεν μπορούν να χωνέψουν και να του συγχωρέσουν διάφορα ετερόκλητα κέντρα. Ότι δηλαδή και συγκρότησε παράταξη, και δεν ενέδωσε σε κάθε είδους πιέσεις (κάποιες εξαιρετικά προσοδοφόρες) να τη διαλύσει και συγκρότησε ψηφοδέλτιο και κατέβηκε στις εκλογές και πήρε 3% και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. Και ακόμη, όλα αυτά στην ηλικία των 30 και ενώ παράλληλα διευρύνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του αείμνηστου πατέρα του, αφού πλέον εκτός από το γνωστό Frida’s, όπου και η συγκεκριμένη φωτογραφία, άνοιξε ένα ακόμη κοσμηματοπωλείο στη Σωτήρος & Πραξιτέλους.
Καθόλου άσχημα, όταν η πολιτική συζήτηση πλέον στρέφεται σχεδόν υποχρεωτικά στη ανάγκη ηλικιακής ανανέωσης (αυτονόητο όταν έχουμε πρωθυπουργό 40 ετών), αλλά και στην ανάδειξη πολιτικών που έχουν επαγγελματική διαδρομή και δεν είναι παιδιά του κομματικού «σωλήνα». Με τα παραπάνω δεδομένα εύλογο είναι αρκετοί να βάλουν στο στόχαστρο τον Ι.Βουράκη.

eep logo