Το υδάτινο στοιχείο…

mavrotas antonakou

Πως στο ύστατο χαίρε του Πατριάρχη του Ελληνικού Πόλο, Ανδρέα Γαρύφαλλου, τον οποίο αποχαιρέτησε πάνδημη η Πειραϊκή – με προεξάρχουσα την αθλητική – κοινωνία, το Σάββατο, στο νεκροταφείο της Ανάστασης στον Πειραιά , θα έδινε εντυπωσιακό «παρών» η ευρύτερη αθλητική οικογένεια, ήταν αναμενόμενο. Ότι στην κηδεία θα παρευρίσκονταν και πολιτικοί παράγοντες επίσης, ίσως, εύλογο. Ότι όμως θα ήταν εκεί δυο αρχηγοί των Εθνικών Ομάδων Πόλο και παράλληλα βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μάλιστα δε του ίδιου κόμματος, ελάχιστοι θα το φαντάζονταν.
Οι εικονιζόμενοι, Γιώργος Μαυρωτάς της Βουλιαγμένης και Σταυρούλα Αντωνάκου του Ολυμπιακού και του Εθνικού, εκτός από τον σεβασμό στον μακαρίτη μοιράζονται και την αγάπη και στο υδάτινο στοιχείο.
Κι ως μέλη της Ελληνικής Βουλής, εκλεγμένα δε με το ίδιο κόμμα, Το Ποτάμι, απέτισαν το Σάββατο, φόρο τιμής στον άνθρωπο εκείνο που επί σειρά ετών είχε καταστήσει την ελληνική υδατοσφαίριση, το μοναδικό ομαδικό άθλημα για το οποίο, ως Έλληνες, δεν ντρεπόμασταν, όποτε συμμετείχε σε διεθνείς διοργανώσεις.

eep logo