Ντροπή!

1 kammenos ro

Σύμφωνα με μια ανάλυση, η συνύπαρξη πριν 5-6 χρόνια αριστεριστών και λοιπών ριζοσπαστών στις πλατείες των «Αγανακτισμένων» με «ψεκασμένους» ακροδεξιούς (της «Πάνω Πλατείας»), αλλά και ναζί που με κάθε ευκαιρία παρεισέφρυαν σε αυτές τις συγκεντρώσεις, δεν δημιούργησαν μόνο ένα κόμμα που σήμερα συγκυβερνά, τους ΑΝΕΛ, αλλά επίσης απενοχοποίησαν τους ναζί που καμαρώνουν σήμερα ως τρίτο κόμμα στη Βουλή.

Υπερβολική ίσως η ανάλυση. Εκείνο που σε καμμία περίπτωση δεν είναι υπερβολικό πάντως, είναι ότι μόνο ντροπή πρέπει να αισθάνονται οι βουλευτές εκείνοι που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, προέδρου των ΑΝΕΛ, πήγαν στο Καστελόριζο και στη Ρω (κι όχι... Τω όπως γράφει η Αυλωνίτη του ΣΥΡΙΖΑ) και φωτογραφήθηκαν με τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής. Κανένας θεσμικός καθωσπρεπισμός δεν μπορεί να τους δικαιολογήσει.

ΥΓ.
Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για τους βουλευτές της Β’ Πειραιά Δ.Βίτσα και Νίνα Κασιμάτη. Μιας περιφέρειας όπου σε κάποιες περιοχές (όπως πχ. το Κερατσίνι) σχεδόν οι μισές της οικογένειες μετρούν έναν νεκρό στην Αντίσταση κατά των κατακτητών. Εκεί που δόθηκε η Μεγαλειώδης Μάχη της Ηλεκτρικής με νικητή τον ΕΛΑΣ που τελικά έσωσε τον Πειραιά. Εκεί όπου είναι ακόμη νωπό το αίμα του Παύλου Φύσσα που σκότωσαν οι «μικροκασιδιάρηδες». Ας μην απορούν μετά για τα υψηλά ποσοστά των ναζί στην περιφέρειά τους...

eep logo