Εμπιστεύεται και δεν ανακατεύεται...

1 moralis

Ξάφνιασε κάποιους δημοσιογράφους το γεγονός ότι στη συνέντευξη τύπου που οργανώθηκε για να παρουσιαστεί το νέο φιλόδοξο πρόγραμμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για τη σεζόν 2016-‘17, ενώ τον καλλιτεχνικό διευθυντή Ν.Διαμαντή πλαισίωναν πολλοί (έως πάρα πολλοί μιλώντας για συνένετευξη) καλλιτέχνες που θα έχουν την δική τους συμβολή στην υλοποίηση του προγράμματος, ο Γιάνης Μώραλης απλώς καθόταν στην πρώτη σειρά και άκουγε.

Σχολιάστηκε μάλιστα, ότι τόσο ο δήμαρχος Πειραιά, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Γ.Γαβρίλης (με την Αντιπεριφέρεια Πειραιά να έχει σημαντική οικονομική συνεισφορά στη λειτουργία του Θεάτρου), αλλά και η πρόεδρος του ΟΠΑΝ (που έχει τη διοικητική εθυύνη του ΔΘΠ) Σταυρούλα Αντωνάκου, αποτέλεσαν σχεδόν το «πολιτικό ντεκόρ» της συνέντευξης. Άλλωστε στο παρελθόν, πάντοτε ο δήμαρχος βρισκόταν στο πάνελ.

Η απάντηση που δίνεται είναι ότι ο Γ.Μώραλης ως δήμαρχος Πειραιά εμπιστεύεται το στελεχικό δυναμικό του Δημοτικού και φυσικά τον καλλιτεχνικό του διευθυντή και δεν (θέλει να) ανακατεύεται στις δουλειές του. Σοφόν το σαφές, αν και στην προκειμένη περίπτωση, νεοφυές...

eep logo