Στον Πειραιά το κανάλι του Μαρινάκη;

1 marinakis blue

Είναι γνωστό ότι τίναξε την μπάνκα στον αέρα και απέκτησε μια πό τις τέσσερεις (πανάκριβες τελικά) τηλεοπτικές άδειες ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σαφές επίσης είναι ότι έχει πλέον καταστεί ένας από τους μεγάλους «παίκτες» και στον χώρο των ΜΜΕ.
Εκείνο που δεν είναι γνωστό όμως είναι που θα εγκατασταθούν τα στούντιο και τα γραφεία του νέου καναλιού. Πληροφορίες του Portnet αναφέρουν ότι επιθυμία και κατεύθυνση προς τους συνεργάτες του, του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι το νέο κανάλι να έχει έδρα τον Πειραιά – γέννημα θρέμμα γαρ Πειραιώτης, Φρεαττυδιώτης ο ίδιος.

Χώροι στην ευρύτερη περιοχή του Παπαστράτου (όπου το μηχανουργείο του πατέρα και του θείου του από όπου ξεκίνησαν), αλλά και του Ρέντη αλλά και την Πειραιώς, ιδίως πίσω από το Καραϊσκάκη, έρχονται ευλόγως στο νου. Σε κάθε περίπτωση, όπου και αν εγκατασταθεί ένας τέτοιος τηλεοπτικός κολοσσός (γιατί περί αυτού θα πρόκειται), θα αποτελέσει εφαλτήριο ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή. Κάτι, το θετικό πρόσημο του οποίου δεν χρειάζεται να σχολιάσει κανείς...

Pin It