Γαβρίλης – Μώραλης μαζί! Αλλά κάποιοι τους θέλουν «απέναντι»...

1 portals

Το γεγονός ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης συνεργάζονται στενά είναι αναμφισβήτητο και δεν προκύπτει μόνο από τον σεβασμό στον θεσμικό τους ρόλο. Προκύπτει και από την εξίσου αναμφισβήτητη διάθεσή τους να ενώνουν όπου μπορούν τις δυνάμεις τους, ώστε να επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό για την πόλη. Αυτό έχει φανεί την τελευταία διετία.
Για να μην κάνει όμως κανείς... ιστορική αναδρομή, μπορεί σταχυολογόντας να θυμηθεί το τελευταίο διάστημα τη συνεργασία τους για την εξασφάλιση χρηματοδότησης για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την κοινή πρόθεσή τους να ασκήσουν πίεση ώστε να αποδοθούν στην πόλη χώροι που κρατά δεσμευμένους εδώ και χρόνια η Αρχαιολογική Υπηρεσία, αλλά και τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και την διενέργεια από τον Δήμο δημοπρασίας για το αποχετευτικό δίκτυο σε συγκεκριμένα σημεία του Πειραιά , κάτι που ανακοινώθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα.
Τώρα γιατί δημοσιεύματα προσπαθούν – ανεπιτυχώς- να υποσκάψουν αυτό το καλό κλίμα, με ανυπόστατα επιχειρήματα, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να ξαφνιάζει. Όχι μόνο γιατί ο κιτρινισμός στον Τύπο δεν είναι κάτι σπάνιο, αλλά κυρίως γιατί όσοι υπηρετούν αυτού του είδους τον Τύπο, σπάνια βάζουν το δημόσιο συμφέρον πάνω από το δικό τους.

eep logo