Διακριτικά, δίπλα στη Φώφη

1 FOFI KATS POLO

Μετά από μια πετυχημένη πορεία στα Νησιά που σταμάτησε άδοξα -παρότι εκεί νίκησε με 56%- λόγω της συνολικής ήττας στην Αττική, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης δεν εμπλέκεται στις συνηθισμένες πολιτικές εντάσεις, παραμένοντας πιστός στην αξία της αυτοδιοικητικής περιπέτειας.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν συμμετέχει στα δρώμενα. Ως αν. Γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού στο ΠΑΣΟΚ, στηρίζει με τη μεγάλη δημοσιογραφική και πολιτική του εμπειρία τη Φώφη Γεννηματά, επιλέγοντας ωστόσο μια πολύ διακριτική παρουσία, μακριά από κάμερες, πολωτικές κινήσεις και άγονες αντιπαραθέσεις.
Πρόσφατα, συνόδευσε την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όταν αυτή επισκέφθηκε την Εθνική Πόλο στο «Καπαγέρωφ» του Πειραιά, για να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Ολυμπιάδα που έρχεται.
Όπως φαίνεται στη φωτό, η Φώφη δείχνει τη μπάλα του Πόλο στον Δημήτρη, σαν να του λέει πως… «η μπάλα και ο τροχός γυρίζουν».
Βεβαίως, η χαμηλών τόνων παρουσία του Δημήτρη στο χώρο, δεν τον εμποδίζει να λέει σε όσους συνομιλούν πολιτικά μαζί του, ότι «η καρδιά του ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξαναχτυπήσει Αριστερά», επιμένοντας ότι όλοι στο χώρο πρέπει να βάλουν το ΕΓΩ τους πίσω από το ΕΜΕΙΣ.
Πάντως, επειδή ο Δημήτρης Κατσικάρης είναι απρόβλεπτος, δεν μπορώ με σιγουριά να πω αν η επόμενη κίνηση θα είναι στα Νησιά, όπου παραμένει πάντα δημοφιλής ή αλλού…

eep logo