Ο Μητσοτάκης (ξανά) στον Πειραιά!

Την Τρίτη 4 Ιουνίου το βράδυ θα εγκαινιάσει τον "Πύργο του Πειραιά" στο λιμάνι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως άλλωστε εδώ και εβδομάδες είχε γράψει πρώτο το Portnet.
Βεβαίως, έχει την ξεχωριστή του σημασία η επίσημη λειτουργία ενός εμβληματικούς κτηρίου που "στοίχειωνε" την πόλη εδώ και πάνω από μισό αιώνα. Όπως επίσης και ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με κάθε ευκαιρία κατεβαίνει στο λιμάνι (τόσο που κάποιοι, αν και πρόωρα, λένε ότι δεν θα είναι έκπληξη εάν τον δούμε υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ σε μια από τις δύο περιφέρειες του Πειραιά στις επόμενες εκλογές).

Αλλά το ερώτημα είναι αν οι έξι βουλευτές της ΝΔ στην πόλη θα "θυμηθούν" να πάνε. Καλά πλάκα κάνουμε. Φυσικά και θα είναι όλοι παρόντες. Όχι όπως πριν ένα μήνα περίπου που "ξέχασαν" να βρεθούν σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση για την πόλη και την Ελλάδα. Την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο γαλλικό ιστιοφόρο Belem στο λιμάνι του Πειραιά.
Τέλος πάντων. Περασμένα - και προς το παρόν - ξεχασμένα.

Επί της ουσίας, ο Πειραιάς και η δημοτική αρχή Μώραλη έχει κάθε λόγο να γιορτάζει και να υπερηφανεύεται.
Ένα "σκιάχτρο" στην καρδιά του λιμανιού γίνεται επιτέλους - μετά από ακριβώς μισό αιώνα από την Μεταπολίτευση - λειτουργικό. Κι έτσι "επουλώνεται" μια χαίνουσα πληγή που βάραινε την χούντα και τις αμφιλεγόμενες επιλογές του τότε δημάρχου της.
Λοιπόν, ας γιορτάσει το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου! Το δικαιούται...

eep logo