Επιχείρηση: Κόκκινος Απρίλης!

Ο Ποιητής έγραφε: Απρίλη μου ξανθέ!
Ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος το παραφράζει κάπως. Κόκκινε μου Απρίλη! Ακόμη κι αν ο μήνας έχει μέρες για να τελειώσει κι ο Ολυμπιακός δουλειά για να ολοκληρώσει με επιτυχία τις υποχρεώσεις του (που είναι τόσο πολλές, όσο και τα πολλά, παρά πολλά τμήματα που αναπτύσσει και μέτωπα που συντηρεί), αναμφισβήτητα ο Απρίλιος έχει ήδη βαφτεί κόκκινος.
Η πρώτη πρόκριση του Θρύλου σε ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό ημιτελικό σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι, ως γνωστόν, μέρες τώρα γεγονός και πλέον μας περιμένει η Άστον Βίλα για το Conference Cup.
Την Δευτέρα το βράδυ οι Νέοι του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο κατέκτησαν με θρίαμβο το "Τσάμπιονς Λιγκ" των πιτσιρικάδων, διαλύοντας την μεγάλη Μίλαν με 3-0!
Η πρώτη ελληνική ομάδα κάθε ηλικιακής κατηγορίας που κερδίζει ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο!Και την ίδια ώρα στου Ρέντη η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κέρδισε το πρωτάθλημα επικρατώντας του Παναθηναϊκού!
Ακολουθούν - εκκρεμούν δε πόλο, ανδρών και γυναικών, βόλεϊ γυναικών, μπάσκετ ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και πιθανότατα μας... διαφεύγουν και κάποια άλλα ομαδικά αθλήματα - για να μην μιλήσουμε για τον στίβο και τους αθλητές του Θρύλου και του Πειραιά στους Ολυμπιακούς, που αργούν ακόμη...
Πώς να μην αναφωνήσεις μετά " Μέγας είσαι, Θρύλε μου και θαυμαστά τα έργα σου";

eep logo