Ο Ζούπης «πετάει το γάντι» σε Βρεττάκο για τον ΟΛΠ...

zoupis zaxarias

Μερικά σημαντικά στοιχεία που φωτίζουν τα πραγματικά γεγονότα γύρω από την υπόθεση των 6,8 εκατομμυρίων ευρώ που τελεσίδικα κέρδισε ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας από τον ΟΛΠ αποκαλύπτει με ανακοίνωση της παράταξης του ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Ζαχαρίας Ζούπης.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Ζ.Ζούπης θυμίζει πως τα χρήματα αυτά αφορούν ανταποδοτικά τέλη της περιόδου 1995-1999 που διεκδίκησε ο τότε Δήμος Δραπετσώνας επί δημαρχίας Κώστα Χρονόπουλου, οπότε τα όσα βαρύγδουπα και πανηγυρικά αναφέρει ο σημερινός δήμαρχος Χρ.Βρεττάκος ουσιαστικά δεν έχουν βάση, αφού ο ίδιος δεν έκανε τίποτα.
Αν μπορεί να του πιστωθεί κάτι, είναι ότι επιτέλους άφησε μια υπηρεσία, εν προκειμένω την Νομική, να λειτουργησει με επαγγελματισμό, με αποτέλεσμα το δίδυμο Κ.Καραπαναγιώτη- Χρ.Μυργιαλή να κερδίσει ένα τεράστιο ποσό για το Δήμο, χωρίς μάλιστα δήμος να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ. Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν όταν επιχειρήθηκε να δοθούν νομικές υποθέσεις σε τρίτα δικηγορικά γραφεία με αμοιβή που έφτανε έως και στο 12% του επιζητούμενου ποσό (υπόθεση ΕΥΔΑΠ)!
Από εκεί κι έπειτα κι επειδή στην πανηγυρική ανακοίνωση του Χρ.Βρεττάκου γίνεται «αγωνιστική» αναφορά στην Cosco (που δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση), ο Ζ. Ζούπης αποκαλύπτει υπό τύπον ερώτησης ότι έχουν γίνει συναντήσεις της δημοτικής αρχής με τη διοίκηση της Κινέζικης εταιρείας και ότι έχει συμφωνηθεί ο δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας να παίρνει ανταποδοτικά λιγότερα από τους άλλους παραλιμένιους δήμους. Καταλήγει δε καλώντας τον δήμαρχο Χρ. Βρεττάκο να δώσει απαντήσεις για τις μυστικές αυτές συναντήσεις και διευθετήσεις, αντί να παραδίδει «μαθήματα αγώνα». Θα σηκώσει άραγε το γάντι ο Χρ. Βρεττάκος;

Pin It