Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παρέλαβε το… κλειδί του γραφείου του

Μετά την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, οι φήμες ήταν έντονες ότι πιάνει δουλειά στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά του Γιώργου Προκοπίου. Ο πρώην βουλευτής έχει ήδη εγκατασταθεί στο γραφείο του στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με το businessdaily.gr, "Τελείωσε για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το σύντομο διάλειμμα ανάμεσα στην αιφνίδια παραίτησή του από το υπουργείο Ναυτιλίας και την έξοδο από την πολιτική και στην είσοδό του στις δουλειές του ιδιωτικού τομέα. Όπως μαθαίνουμε, στις 12 Φεβρουαρίου ήταν η επίσημη πρώτη του στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, όπου παρέλαβε και το… κλειδί του γραφείου του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, με δεδομένη και την ειδίκευσή του στο ναυτιλιακό Δίκαιο, ότι μεταξύ των καθηκόντων του θα είναι οι επαφές με ναυτιλιακές εταιρείες που κλείνουν συμβόλαια με τα Ναυπηγεία. Ανοικτό παραμένει, εξάλλου, το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και με τα συμβόλαια του ναυπηγείου με το Πολεμικό Ναυτικό – θυμίζουμε ότι έχει υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας με τη ThyssenΚrupp Marine Systems, που εν δυνάμει μπορεί να καλύψει την αναβάθμιση των φρεγατών τύπου ΜΕΚΟ και τη συντήρηση των υποβρυχίων. Όσο για τη χωροταξία του νέου του γραφείου, οι πηγές μας λένε ότι είναι στο Κτήριο Υποβρυχίων".

 

eep logo