Εβδομάς κεντροαριστεράς

anoiksi louloudia

Μεστή εκδηλώσεων κεντροαριστερής αναφοράς με άρωμα Πειραιά και – όσο κι αν φαίνεται παράξενο – και ναυτιλίας, η εβδομάδα που ξεκινά.
Τη Δευτέρα στο «Χυτήριον» της Αθήνας οι ΜΕΤΑρυθμιστές του Σπύρου Λυκούδη, πραγματοποιούν εκδήλωση για την αναγκαιότητα της συγκρότησης ενιαίου πόλου της κεντροαριστεράς με τον εύγλωττο τίτλο : «Αν όχι τώρα, πότε;». Συντονιστής θα είναι ο επιχειρηματίας στο χώρο της ναυτιλίας Γιάννης Μεϊμάρογλου και κεντρικός ομιλητής ο Σπύρος Λυκούδης.
Ο ίδιος ο βουλευτής του Ποταμιού κατεβαίνει στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Κερατσίνι την Τετάρτη και συμμετέχει σε εκδήλωση υπό τον συντονισμό του τοπικού παράγοντα Ζαχαρία Ζούπη, αλλά και συμμετοχή του επίσης Πειραιώτη Νίκου Μπίστη και άλλων με θέμα πάνω κάτω το ίδιο.
Και τέλος, την επόμενη Κυριακή 10 Απριλίου, αρκετά πριν του Λαζάρου, αναμένεται «νεκρανάσταση» της ΔΗΜΑΡ Πειραιά! Συγκεκριμένα, στο «+ουσία» στην Τερψιθέα, κατεβαίνει σε ανοιχτή συνεστίαση ο Πρόεδρός της Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σε μια προσπάθεια κινητοποίησης κυρίως των παλιών μελών και φίλων του χώρου, εν όψει και του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Κινούνται. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Τώρα, αν αυτή η κινητικότητα οδηγήσει και κάπου, θα δείξει. Μάλλον εν καιρώ…

eep logo