Ψηφίζουμε Πύργο!

Ο Πύργος του Πειραιά φωτίζεται και πάλι και, 52 μετά την κατασκευή του, αρχίζει να λειτουργεί. Εν τω μεταξύ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στη χώρα.
Και το έγκυρο περί αυτό το πεδίο site ypodomes.com διοργανώνει ηλεκτρονική δημοσκόπηση για το ποιο είναι το μεγαλύτερο έργο αυτής της κατηγορίας στην Ελλάδα.
Διαβάστε και ψηφίστε λοιπόν..

"Ο Πύργος Πειραιά αναδείχθηκε από μια δεξαμενή 15 συνολικά έργων, δημόσιων και ιδιωτικών, και ψηφίστηκε, από τις 15 - 30 Νοεμβρίου, αποκλειστικά από δημοσιογράφους, εξειδικευμένους σε θέματα υποδομών, κατασκευών, ενέργειας, περιβάλλοντος, real estate και τουρισμού.
Τα υποψήφια έργα είναι δύο κτιριακά, δύο οδικά, ένα έργο ΜΕΤΡΟ και ένα έργο ενέργειας. Συγκεκριμένα, ο Πύργος Πειραιά, το οδικό έργο για το νότιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε65 Λαμία - Ξυνιάδα, η ηλεκτρική διασύνδεση Αττικής - Κρήτης, το κτιριακό έργο για ΑμεΑ στο Ελληνικό, η βασική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης και το έργο ολοκλήρωσης του αυτοκινητόδρομου της Αμβρακίας Οδού (Άκτιο - Αμβρακία).

Από σήμερα, 1η και μέχρι την 31η Δεκεμβρίου, έχει ξεκινήσει η διαδικτυακή διαδικασία!
Για να ψηφίσετε, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: 
https://ypodomes.com/psifiste-kai-anadeixte-to-ergo-tis-chronias-2023-poia-einai-ta-5-ypopsifia-erga/

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου 2024, ενώ η βράβευση του ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου 2024, στα πλαίσια του ITC 2024 - 7ου Συνεδρίου Υποδομών-Μεταφορών, που θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών".