Μεγάλα αθλητικά, συνεχίζουν να ψήνονται…

Εγκαίρως σας είχε ενημερώσει το Portnet ότι στον Πειραιά «ψήνεται» κάτι μεγάλο στον χώρο του αθλητισμού. Επιβεβαιωθήκαμε, ως γνωστόν, με την επίσημη ανακοίνωση της διεξαγωγής του προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στο ΣΕΦ, μέσω του οποίου θα διεκδικήσει και η Εθνική μας την πρόκριση για το Παρίσι.

Μια και πιάσαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον Πειραιά όμως, ιδού μια φωτογραφία που υποστηρίζει τον τίτλο του σημερινού σχολίου της στήλης.
Πρόσφατα, λοιπόν ο φακός του Portnet «συνέλαβε» τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη να γευματίζει σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Τουρκολίμανο με την σύζυγό του Βάλια (με γυρισμένη την πλάτη), τον Ολυμπιονίκη μας στους κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια κι έναν στενό του συνεργάτη.

Ο Πετρούνιας είναι γνωστό ότι είναι Πειραιώτης - κι ο μακαρίτης ο πατέρας του ήταν πρόεδρος των Εκτελωνιστών. Αυτό θα έφτανε να εξηγήσει την συνάντηση. Πληροφορούμαι όμως ότι ο συμπαθέστατος πρωταθλητής, ο οποίος θα συμμετάσχει εκτός απροόπτου και στους Αγώνες στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι, επεξεργάζεται κάποιες ιδέες για μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση στην πόλη του, σε συνεργασία με τον δήμο Πειραιά.
Να δούμε τι «ψήνεται» αυτή την φορά...