Μιλούν για όλα στην «Κοινωνική» και το Portnet

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Γιώργος Γαβρίλης, Νίκος Αμπατιέλος και Θανάσης Διαβολάκης συν-ομιλούν εν όψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Το Portnet και η «Κοινωνική» συνδιοργανώνουν μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των βασικών υποψηφίων δημάρχων Πειραιά. Η συζήτηση θα διεξαχθεί στο εμβληματικό Ίδρυμα Λασκαρίδη, που ευγενικά παραχώρησε τον χώρο, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 13.00. Θα μεταδοθεί από το Koinoniki.gr, το Portnet.gr, τα κανάλια τους στο Youtube.

Την συζήτηση θα συντονίσουν ο εκδότης της «Κοινωνικής» Απόστολος Καραμπερόπουλος και ο Πειραιώτης πολιτικός συντάκτης Νότης Ανανιάδης.
Στο debate θα παρέμβουν με θεματικές ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι Αναστασία Βαμβακά (Capital.gr), Μαρία Γεωργίου (ΕΡΤ), ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκος Μανεσιώτης και ο δικηγόρος Πειραιώς και γραμματέας των Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά Μίλτος Κλαπαδάκης.

Μια σημαντική πρωτοβουλία από τα δύο μεγαλύτερα Μέσα του Πειραιά που όλοι περιμένουμε να «βγάλει ειδήσεις» για το μεγάλο λιμάνι και το μέλλον του...
Δείτε εδώ τη συζήτηση 

 

eep logo