Σίλα με Χαρδαλιά στην Φρεαττύδα!

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Κουλιζάκος, παλιός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι φίλος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά από τα χρόνια της νιότης τους.

Η υποψήφια δήμαρχος Αίγινας Σίλα Αλεξίου είναι φίλη και με τους δύο. Έτσι λοιπόν δεν ήταν τυχαίο που βρέθηκε στην «βραδιά αισιοδοξίας και νίκης», που οργάνωσε προς τιμήν του παλιού του συναγωνιστή στην ΟΝΝΕ, στο Μπαρ Blue Lagoon στην παραλία της Φρεαττύδας το βράδυ του Σαββάτου, 23 Σεπτεμβρίου 2023, ο Γιάννης Κουλιζάκος.Οι παρουσίες πολλές. Παλιοί ΟΝΝΕΔίτες οι περισσότεροι, έδωσαν το παρών για να ευχηθούν στον υποψήφιο Περιφερειάρχη «καλή επιτυχία». Εκεί και ο Αιγινήτης απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας Νίκος Γρυπαίος, εκατοντάδες προσκεκλημένων και εκπροσώπων του δημοσιογραφικού κόσμου.

Μεταξύ των πολλών υποψηφίων συμβούλων της παράταξης του κ.Χαρδαλιά που ήταν παρόντες, εξέχουσα θέση είχε η δημοσιογράφος Πέννυ Κουλιζάκου -Λιβανού, κόρη του οικοδεσπότη, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Πειραιάς Νικητής» του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

eep logo