Παλιός γνώριμος!

Τον Μιχάλη Ψαρούδη «τον ξέρουν και οι πέτρες» στον Πειραιά. Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (παλιότερα Γραμματέας της Νομαρχιακής και μέλος της ΚΠΕ), Σύμβουλος στο Ε΄ Διαμέρισμα, με σπουδές Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις συνεπώς, παρά μόνο την επισήμανση ότι πλέον είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής».

Γιατί αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα;
Διαβάστε τι λέει ο ίδιο παρακάτω:

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες, φίλες και φίλοι,
ζητώ την επιείκεια σας για την πρωτοβουλία μου να επικοινωνήσω μαζί σας(*).

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές είμαι υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ στο ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ με τον Δήμαρχο Γιάννη ΜΩΡΑΛΗ και τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ»

Η απόφαση μου να συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές έρχεται σαν συνέχεια της ενεργής συμμετοχής μου στα κοινά της πόλης μας από μικρός κάτι που επισφραγίστηκε το 2006 με την εκλογή μου ως Σύμβουλος στο Ε’ Δημοτικό Διαμέρισμα.

Ξέρω τον Πειραιά, έχω μεγαλώσει στην πόλη μας, γνωρίζω τα προβλήματα σε κάθε γειτονιά αλλά και τα μεγάλα αναπτυξιακά διακυβεύματα που θα αμβλύνουν τις ανισότητες και θα δώσουν στον Πειραιώτη και την Πειραιώτισσα τις προοπτικές που ονειρεύονται για ένα Δήμο εφάμιλλο της ιστορίας του και αντάξιο της σημαντικότητας του για το Λεκανοπέδιο, την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ήπειρο.

Εγώ γι’ αυτά θα παλέψω.

Θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου αλλά και την συσσωρευμένη εμπειρία που απέκτησα στα 40 χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας σε θέσεις ευθύνης με εφόδιο τις σπουδές μου στις Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Θα παλέψω με βάση τις αρχές και αξίες που απέκτησα ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης όχι μόνο στα «ευτυχισμένα» αλλά και στα δύσκολα χρόνια όπου ως Γραμματέας της ΝΕ Α Πειραιά και Νήσων και μέλος της ΚΠΕ έδωσα όλες μου τις δυνάμεις μαζί με πολλούς από εσάς για να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα μας για μια καλύτερη Ελλάδα.

Με χαρακτηρίζει η αγάπη για τον Πειραιά και η δέσμευση μου απέναντι στους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες ότι η στήριξη και η ψήφος σε μένα θα είναι επιλογή εμπιστοσύνης για όλα όσα μας ενώνουν, για όλους εμάς που ζούμε στο κέντρο και τις πολύπαθες γειτονιές της πόλης μας.

Στις 8/10/2023
σας ζητώ να με στηρίξετε
και να με ψηφίσετε
για Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά

Για να πάμε τον Πειραιά πιο μπροστά και πιο ψηλά