Από την Τοπική στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση!

Ο τίτλος φυσικά μπορεί να αναφέρεται στον ανεξάρτητο υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη, που έχει «γράψει χιλιόμετρα» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Ρέντη από το 1978(!), δήμαρχος Ρέντη και στη συνέχεια του ενοποιημένου δήμου Νίκαιας – Ρέντη συνεχώς, εδώ και 29 χρόνια από το 1994!

Πλην όμως ο τίτλος μπορεί πολύ καλά να αναφέρεται και στον εικονιζόμενο δίπλα του Αντώνη Καλογερά. Ο οποίος έχει διανύσει την δική του σημαντική διαδρομή στον δήμο Κερατσινίου (και πλέον Κερατσινίου – Δραπετσώνας). Μπήκε «παιδί» ακόμη, εκλεγόμενος με τον Δημήτρη Σαράφογλου και διατέλεσε κατ’ επανάληψη αντιδήμαρχος. Στη συνέχεια δε εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά και υπήρξε Αντινομάρχης του πρώτου αιρετού νομάρχη Πειραιά, Χρήστου Φωτίου. Πλέον κάνει το επόμενο βήμα. Θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στην αντιπεριφέρεια Πειραιά με τον συνδυασμό του Γ. Ιωακειμίδη.

Όταν η εμπειρία του πρώτου βαθμού Αυτοδιοίκησης μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη στον πολύ πιο απαιτητικό δεύτερο βαθμό, την Περιφέρεια!
Καλή επιτυχία!!!

eep logo