Υπάρχουν κι αυτές οι εκλογές...

Εντάξει, όλοι σκεπτόμαστε τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μετά, πάμε για μπάνια και δεν πιστεύουμε ότι θα χρειαστούν και τρίτες εκλογές, όπως «απείλησε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του το βράδυ της Τρίτης, εάν δεν θα είχε αυτοδυναμία. Το είχε πει, άλλωστε, πριν περίπου 35χρόνια ο Ανδρέας (ένας είναι ο Ανδρέας): δεν θα χαλάσουμε τα μπάνια του λαού!

Όμως, υπάρχουν κι άλλες εκλογές, οι Αυτοδιοικητικές και οι Περιφερειακές. Τον Οκτώβριο. Και αυτές οι εκλογές θα έχουν επίσης το ενδιαφέρον τους, καθώς είναι «σκαλοπάτι» για τις ευρωεκλογές του χρόνου τον Μάιο, όπου πολλά παίζονται. Ακόμα και για κάποιους αισιόδοξους από το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να «παιχθεί», τότε, ακόμη και η δεύτερη θέση.

Το Portnet «συνέλαβε» τον Δημήτρη Καρύδη και τον Δημήτρη Κατσικάρη να «συνωμοτούν» και κάτι μας λέει ότι γι’ αυτές τις ενδιάμεσες Αυτοδιοικητικές και Περιφερειακές εκλογές συζητάγανε.. Αυτές είχαν κατά νου. Αυτοδιοικητικοί είναι άλλωστε και οι δύο. Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν Αντιδήμαρχος του Γ. Μώραλη ο Δημήτρης Καρύδης. Περιφερειακός Σύμβουλος του Γιάννη Σγουρού, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης. Λογικό είναι, κάπου εκεί, προς τον Οκτώβριο, να είναι το μυαλό τους.

eep logo