Ρέκορντμαν!

christopoulos thanos

Ο εικονιζόμενος Θάνος Χριστόπουλος που ως γνωστόν παραδίδει τη Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής στον Χρήστο Λαμπρίδη, αφήνει πίσω του ένα ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσει κάποιος άλλος.
Έμεινε σε θέση Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Ναυτιλίας έξι χρόνια και δύο μήνες! Είναι έτσι ο μακροβιότερος Γενικός Γραμματέας στο συγκεκριμένο υπουργείο (υπάρχουν δύο γενικοί Γραμματείς στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης που παραμένουν από τον Οκτώβριο του 2007), αφού καλώς ή κακώς με την αλλαγή υπουργού κι οπωσδήποτε με την αλλαγή κυβέρνησης μετά από εκλογές έχει επικρατήσει να αντικαθίστανται οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων.
Ο Θ.Χριστόπουλος «επιβίωσε» αναρίθμητων υπουργών (χάνουμε το μέτρημα) και των κυβερνήσεων Γ.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμα, Γ.Πικραμμένου, Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα, Βασιλικής Θάνου, Αλέξη Τσίπρα, ενώ κατά τη θητεία του στήθηκαν κάλπες τέσσερεις φορές για εθνικές εκλογές, δύο για δημοτικές και περιφερειακές, μια για την ευρωβουλή και μια για δημοψήφισμα!

Ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος πάντως να αλλάξει «χωρικά ύδατα» και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους τον ιδιωτικό τομέα, ίσως και εκτός Ελλάδος! Ας έχει ούριο άνεμο στα πανιά του..

eep logo