Όλοι στο Liberty!

Σε διακομματικό κέντρο προεκλογικών ζυμώσεων εξελίσσεται το γνωστό καφέ Liberty στην πλ. Τερψιθέας του Πειραιά. Πέρα από τον «φανερό δείπνο» του Θοδωρή Δρίτσα με υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σάββατο, για το οποίο έγραψε σχετικά το Portnet, οι φωτογραφίες αποτυπώνουν άλλες δύο συναντήσεις που έλαβαν χώρα στο ίδιο καφέ.

Κατ' αρχήν μια παρέα με την Δόμνα Μιχαηλίδου της ΝΔ στην οποία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Κρητών στον Πειραιά Θ. Τσόντος, αλλά και ο γνωστός λυράρης Μ. Κονταρός. Σημειωτέον ότι το πολιτικό γραφείο της Δόμνας Μιχαηλίδου βρίσκεται στην ακριβώς διπλανή πολυκατοικία, εκεί που ήταν το πατρικό της σπίτι.

Αλλά και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν το Liberty είχε βραδιά με ζωντανή μουσική, εκεί βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης με την παρέα του. Σε πρώτο πλάνο δίπλα στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ διακρίνεται ο Μ. Χαιρετάκης, ο οποίος έγινε γνωστός την επόμενη όταν η μη ανακοίνωση του ονόματος του στην λίστα των υποψηφίων στα Χανιά προκάλεσε μια μικρή κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ με την αντίδραση (και αναδίπλωση) του «αψύ» Κρητικού.

Όλοι στο Liberty, λοιπόν...