Δραστήρια!

gennia georgia milaei

Μπορεί η περίοδος που διανύουμε, με τα πολλά ανοιχτά μέτωπα, να μην είναι η καλύτερη για όσους υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως για τους βουλευτές του, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν πτοούνται και προσπαθούν να προωθήσουν ζητήματα, έστω σε επίπεδο «χαμηλής πολιτικής» που αφορούν την περιφέρειά τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εικονιζόμενη Γεωργία Γεννιά, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Πειραιά και Νήσων. Την ώρα που ο Θ.Δρίτσας και η Ελ.Σταματάκη ασχολούνται με το λιμάνι, το οποίο δεν θέλουν να πουληθεί, ο πρώτος εξαντλώντας τις δυνατότητες που του παρέχει το χαρτοφυλάκιό του, η δεύτερη αξιοποιώντας κινηματικά τις δυνατότητες που έχει το «Λιμάνι της Αγωνίας» και ο τρίτος Γ.Δουζίνας είναι απλώς «εξαφανισμένος», η Γεωργία Γεννιά ανόιγει το ένα μετά το άλλο θέματα της περιφέρειας.
Τελευταία της κίνηση ήταν η επίσκεψή της στο ΣΕΦ, όπου συναντήθηκε με μέλη της διοίκησής του, με στόχο την αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου. Κάτι που αν επιτευχθεί, θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά αλλά και της παραλίας, με την οποία άλλωστε συνδέεται το ΣΕΦ. Λίγο πάνω από τα τριάντα της η Γ.Γεννιά, νεότερη βουλευτής της περιφέρειας, φαίνεται πως έχει αντιληφθεί πως είναι το μέλλον, ή έχει τουλάχιστον το μέλλον μπροστά της…

ETEKA_Desktop

eep logo