Άδωνις Γεωργιάδης: Ξημερώματα στην Ιχθυόσκαλα!

Αξημέρωτα της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου, στις 2:30 το πρωί, επισκέφθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου. Μίλησε με αλιείς και ιχθυέμπορους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και τις προκλήσεις του κλάδου.

 

Τον κ. Γεωργιάδη συνόδευαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Απόστολος Αποστολάκος, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Δημήτρης Μουλιάτος και ο υπεύθυνος Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής Χάρης Πασβαντίδης.

Μετά την επίσκεψή του στην Ιχθυόσκαλα, ο Α. Γεωργιάδης δήλωσε:
«Είχα την ευκαιρία να συναντήσω, τα ξημερώματα, στην Ιχθυόσκαλα πάρα πολλούς από τους αλιείς και τους εμπόρους των αλιευμάτων και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ιχθυόσκαλα. Μετά την επίσκεψή μου στα καταστήματά τους και στη δημοπρασία είχα πολύωρη συζήτηση με τους θεσμικούς εκπροσώπους ακριβώς για να μπορέσουμε να δούμε, πως το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων μπορεί να συμβάλλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ιχθυόσκαλας και στην πλέον ανταγωνιστική λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών που αποτελούν πολύ κρίσιμο κρίκο στη διατροφική αλλά και αναπτυξιακή αλυσίδα της χώρας. Ξεκινήσαμε μια σημαντική πρωτοβουλία - όπως πάντα κάνουμε μέχρι τώρα- η οποία σύντομα θα αποδώσει καρπούς».

 

 

 

eep logo