Μεθοδικός!

kokkalis petros

Ίσως δεν έχει διαφημιστεί τόσο όσο θα έπρεπε, αλλά η συνάντηση Blue Growth που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά φέτος στον Πειραιά με υποστήριξη της δημοτικής αρχής Μώραλη, αποτελεί ίσως την πιο σημαντική και οπωσδήποτε την πλέον συνεπή προς τα όσα έλεγε προεκλογικά κίνησή της .
Η δημοτική παράταξη του Γιάννη Μώραλη είχε καλλιεργήσει υψηλές προσδοκίες αναφερόμενη μεταξύ άλλων προεκλογικά στην ανάγκη ο Πειραιάς να «ανοιχτεί στη θάλασσα» και μέσα από αυτήν τη στρατηγική να αναπτυχτούν δουλειές και θέσεις εργασίας.

Το Blue Growth που είναι ένας τομέας αυτής της πρωτότυπης στρατηγικής, συγκεντρώνει για δεύτερη χρονιά φέτος κάποιες δεκάδες καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις, με εφαρμογή στην «θαλάσσια οικονομία», ενώ οι πιο ανταγωνιστικές τεχνολογικά και εμπορικά από αυτές θα μπορέσουν ως νεοφυείς επιχειρήσεις, να στηριχθούν για να ανοίξουν τελικά τα δικά τους πανιά στη θάλασσα της αγοράς. Ίσως ότι πιο ελπιδοφόρο σε μια εποχή κρίσης, ύφεσης και ανεργίας.
Κάτι που πρέπει να πιστωθεί, πέρα από προκαταλήψεις, στη δημοτική αρχή Μώραλη και ιδιαίτερα στον εντεταλμένο σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη, που αν μη τι άλλο εμφανίζεται μεθοδικός και αποτελεσματικός!