Από Ανδρέα σε Ανδρέα…

Δεν είναι μόνο οι γιορτές, είναι κι ότι έχουν «μυρίσει» κι εκλογές.
Κάπως έτσι δυο Ανδρέες, που γιόρταζαν τις προάλλες, αλλά θα είναι και υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ οργάνωσαν δυο διαδοχικά πάρτυ με διττό σκοπό. Να κεράσουν ένα ποτό τους φίλους τους για την γιορτή τους, αλλά και να ζεστάνουν το κλίμα εν όψει της προεκλογικής περιόδου.

Το Σάββατο το βράδυ σε γνωστό μπαρ στην Τρούμπα ο Ανδρέας Βροντάκης, πρόεδρος των Εκτελωνιστών Πειραιά, που θα είναι υποψήφιος στην Α’ Πειραιά και Νήσων, κέρασε τους φίλους του.


Στην φωτογραφία, από δεξιά ο Ανδρέας Βροντάκης με την στενή συνεργάτιδα του Νίκου Ανδρουλάκη, Μάρα Κουκουδάκη και τον δημοσιογράφο Νότη Ανανιάδη.

Και την Κυριακή σειρά είχε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος, που θα είναι μεν υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα, αλλά επέλεξε ιστορικό εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο για να κεράσει τους δικούς του φίλους – ίσως μοίρασε την απόσταση, όπως ειπώθηκε, αφού ο ίδιος εργάζεται (και) στα «Παραπολιτικά», που έχουν έδρα τον Πειραιά.


Στην φωτογραφία, πέρα από τους πολλούς πολιτικούς και δημοσιογράφους που βρέθηκαν για να του ευχηθούν, ο εορτάζων Ανδρέας Παπαδόπουλος με τον γνωστό ρεμπέτη Μπάμπη Τσέρτο και τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο.

eep logo