«Κρητικές» συναντήσεις στον Πειραιά!

Με αφορμή την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη "Πριν σβήσουν τα φώτα" στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Δευτέρα το βράδυ σημειώθηκαν ορισμένα αξιοσημείωτα γεγονότα..



Κατ’ αρχήν ο (εκ των ομιλητών) Κώστας Λαλιώτης σε ένα λόγο πενήντα λεπτών (!), αφού έκανε μια ιστορική αναφορά έθεσε κι ένα πλαίσιο- «μανιφέστο» -της προοπτικής μιας κεντροαριστερής και «Αντιδεξιάς» διακυβέρνησης.



Η παρουσία δε σημαινόντων στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωνε την πρόθεση του κόμματος του να υιοθετήσουν και να ενισχύσουν, όσο γίνεται την δεδομένη γραμμή του κόμματος τους με εκείνους που μέχρι πρόσφατα κατήγγειλαν ως «γερμανοτσολιάδες» και προδότες.



Ίσως όμως πιο ενδιαφέρον από τα παραπάνω είναι το γεγονός ότι οι «Πασόκοι» που βρέθηκαν στο Δημοτικό, με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη πήγαν μετά την εκδήλωση στο Liberty στην πλατεία Τερψιθέας για μία ρακή!



Κι εκεί αναφέρθηκε πως μια κεντροαριστερή συγκυβέρνηση μπορεί να υλοποιηθεί υπό δύο προϋποθέσεις: Μια δημόσια συγγνώμη του Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του (δις) να συγκυβερνήσει με τον Πάνο Καμμένο. Και έναν άλλον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε χαμογελώντας : Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ κι όλα γίνονται!!!


ΥΓ.
Στις φωτογραφίες , εκτός από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, διακρίνονται και ο Μιχάλης Κοτσιφάκης, ο Ανδρέας Βροντάκης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Δημήτρης Καρύδης και η Ουρανία Ξυλούρη (σύζυγος του αείμνηστου Νίκου) με τον Νότη Ανανιάδη.


eep logo